Showtime > Celebrity

Tvigi (73) ponosna na SVOJE BORE: NIKADA neću puniti svoje lice raznim INJEKCIJAMA

ednom nedeljno idem na pilates i on me spasio od bolova u leđima koji su postali nesnosni od 60. godine, kaže bivši model

Autor: K1 info/Lepa i srećna

31/05/2023 > 22:14

podeli vest:

Tvigi (73) ponosna na SVOJE BORE: NIKADA neću puniti svoje lice raznim INJEKCIJAMA
Foto: Tanjug/Photo by Scott Garfitt/Invision/AP


Bivši britanski model, glumica i pevačica Lesi Loson (73) proslavila se po nadimku Tvigi, uspela je da sačuva svoju prirodnu lepotu. 

Britanska kulturna ikona 20. veka Tvigi o starenju ne brine. 

- Moram da priznam da se ponosim svojim borama. Shvatam zbog čega neki ljudi odluče da urade neke male zahvate, ko zna, možda se i ja za to odlučim jednog dana. Ipak, ono što sigurno nikad neću da uradim je da napunim lice raznim injekcijama i imam one smešne obraze koji izgledaju kao da su u njih ugurali kuglice vate. Preplašilo bi me to - rekla je Tvigi.

Foto: Tanjug/Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

 

Ona je jedna od retkih manekenki koja je odolela trendu estetske hirurgije.

- Razlog je jednostavan: ne dopada mi se da se nešto veštačko nalazi u mom telu -  ističeTvigi koja je šezdesetih godina 20.veka postala najtraženiji model i pokrenula trend mršavih devojaka.

Tvigi otkriva da je jedna od tajni njenog mladolikog izgleda i pilates.

- Jednom nedeljno idem na pilates i on me spasio od bolova u leđima koji su postali nesnosni od 60. godine. Istina je i da sam se malo ugojila, ali to je normalno u mojim godinama-  objašnjava 73- godišnja modna ikona.

Marta Stjuart se slikala za "Sports Ilustrejtid" i time je u 81. godini postala najstarija osoba fotografisana u kupaćem kostimu za naslovnicu poznatog časopisa, ali Tvigi tvrdi da nikada ne bi to uradila.

- Jednom rečju - ne. Nisam to radila u mladosti pa ne bih ni sada. Ne smeta mi što to rade drugi, ali jednostavno nije za mene - zaključuje bivši model. 

 

 

Ostavite komentar