Showtime > Celebrity

Bojana ORDINAČEV u KUPAĆEM kostimu: Glumica se prisetila letovanja, komentari pljušte

Kad je nekad bilo leto, more i sunce, da ne pominjem mojih 52 kilograma, hoćemo li opet živote? - napisala je Bojana u opisu fotografije

Izvor: K1info

20/05/2023 > 07:01

podeli vest:

Bojana ORDINAČEV u KUPAĆEM kostimu: Glumica se prisetila letovanja, komentari pljušte
Foto: PrintscreenInstagram/Bojana Ordinačev


Glumica Bojana Ordinačev javnosti je poznata po zapaženim ulogama u serijama "Jelena", "Istine i laži" i Ne daj se, Nina". Poznata umetnica je 2021. postala majka u 40. godini, a svog partnera godinama uspeva da sakrije od očiju javnosti, te medijima nije poznato njegovo ime, a ni zanimanje. 

Iako svoj privatan život čuva samo za sebe i svoje najbliže, Bojana na Instagramu deli fotografije iz svoje svakodnevice, pokazujući pratiocima kako uživa u majčinstvu uz svog naslednika. 

Glumicu trenutno očigledno "drma nostalgija" za morem i plažom, pa je rešila da se priseti jednog letovanja, objaviši fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu.

- Kad je nekad bilo leto, more i sunce, da ne pominjem mojih 52 kilograma, hoćemo li opet živote?- napisala je u opisu slike. 

"Simpatična slika", "Zgodna žena", Da se ne baviš glumom, ladno bi mogla da budeš top model.. Jedno od najlepših lica sa TV", "Nemoj sebi da stvaraš kompleks",  samo su neki od komentara.

 

Ostavite komentar