Showtime > Celebrity

I U DOBRU I U ZLU - kad nekog STVARNO VOLIŠ onda ga bodriš kao što ARIJANA navija za MIHU

Supruga Siniše Mihajlovića snažnom porukom čestitala svom suprugu još jednu pobedu

Autor: gloria.rs

18/08/2022 > 09:12

podeli vest:

I U DOBRU I U ZLU - kad nekog STVARNO VOLIŠ onda ga bodriš kao što ARIJANA navija za MIHU
Foto: Instagram printscreen/ariannamihajlovic


Siniša Mihajlović je jedan od najpoznatijih nekadašnjih fudbalera, a već dugi niz godina radi kao i fudbalski trener. Svoju karijeru je započeo kao levo krilo, da bi nakon što je otišao da igra u Italiju bio prekomandovan u odbranu na kojoj je igrao do kraja svoje profesionalne karijere. 

Za reprezentaciju Jugoslavije Siniša Mihajlović je odigrao 63 utakmice i postigao 10 golova, sa kojom je imao priliku i čast da nastupa na Svetskom prvenstvu 1998. godine i Evropskom prvenstvu 2000. godine. Kada je u pitanju fudbaslki stil, Mihajlović je poznat kao jedan od najbolji izvođača slobodnih udaraca u svetu.

Siniša Mihajlović sa 27 godina, oženio je prelepu italijansku voditeljku Arijanu, sa kojom je sklopio građanski brak 1996. godine u Rimu, a 2005. godine su se venčali u manastiru u Sremskim Karlovcima.

Ono po čemu je njihovo venčanje bilo drugačije, je što su na pozivnicama za venčanje napisali da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju nešto da im daruju, umesto toga pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečije selo u Sremskim Karlovcima. Njihova ljubav je krunisana sa njihovo petoro dece: ćerkama Viktorijom i Virdžinijom i sinovima Mirosalvom, Dušanom i Nikolasom, dok Siniša ima i vanbračnog sina Marka. 

 

 

Njegova supruga sa kojom je u srećnom braku već 26 godina je pored dece njegova najveća podrška i vetar u leđa. Ona je uvek uz njega, bodreći ga i podržavajući u svakom trenutku. Pa, je to učinila i svojom nedavnom objavom na Instgarm profilu, kada je podelila sa svojim pratiocima, nežne reči pune života i podrške. To je učinila nakon pobede fudbalera kluba Bolonja protiv Lacija, koje je predvodio Siniša na startu sezone serije A.

Kako smo svi borci u bici života, ali da neki vode, a neki slede, stoji ispod fotografije na kojoj su njih dvoje. 

Ostavite komentar