Showtime > Celebrity

Rajan Rejnolds će sledeći put DOBRO RAZMISLITI pre nego što se maši za NOVČANIK

Prošle godine glumac je uložio veliku svotu novca bez ikakvih konsultacija sa svojom lepšom polovinom, a rezultat toga oseća i dan-danas

Autor: K1 info

14/08/2022 > 09:48

podeli vest:

Rajan Rejnolds će sledeći put DOBRO RAZMISLITI pre nego što se maši za NOVČANIK
Foto: Youtube PrintScreen


Kanadsko-američki Glumac Rajan Rejnolds ("Deadpool", "The Voices", "Mississippi Grind", "Buried") našao se u izuzetno nezahvalnoj situaciji koja bi mnogim parovima mogla da bude poznata: potrošio je značajnu sumu novca a da pre toga nije razgovarao sa svojom suprugom, glumicom Blejk Lajvli.

Doduše, Rejnoldsovi rashodi bili su daleko veći nego kod prosečnog para. Ovaj 45-godišnji glumac otkrio je prilikom nedavnog gostovanja u programu "Jimmy Kimmel Live" da je potrošio 2,75 miliona dolara na velški fudbalski klub iza leđa svoje supruge. Ali finansijski savetnici kažu da svi mogu da izvuku pouku iz Rajanove greške: razgovarajte o važnim finansijskim odlukama pre nego što ih donesete.

Rejnolds je kupio Vreksam AFC sa Robom Mekelhenijem, glumcem i tvorcem američkog sitkoma "It's Always Sunny in Philadelphia" još u februaru 2021. Rejnolds očigledno nije imao dovoljno vremena da se konsultuje sa suprugom pre nego što se rukovao sa svojim novim poslovnim partnerom.

- Imam loše i stvarno loše vesti - rekao je Rejnolds u šali svojoj supruzi. Loša vest i nije bila toliko loša, ali je stvarno loša bila ravna katastrofi - Rajan je priznao da je kupio polovinu petoligaškog kluba iz Velsa.

Navodno, Lajvli je reagovala kao što bi većina supružnika: ne baš najbolje. - Još uvek radimo na tome - priznao je Rejnolds.

Mnogi supružnici štede za zajedničke ciljeve, pa bi troškovi koji nisu u skladu sa obostranim prioritetima mogli biti negativna stvar koja bi u krajnjem skoru mogla našteti vezi.

Ono što se smatra kao velika stavka u budžuetu i o čemu treba razgovarati zavisi od para do para, kaže Tes Zigo, sertifikovani finansijski planer. Sve u svemu, ključno je da oba supružnika osećaju da se njihove finansijske želje poštuju. Sedite sa svojim partnerom i zajednički smislite cifru.

- Na kraju krajeva, to je partnerstvo i poverenje je najvažnije - primećuje Zigo.

Zigo savetuje klijentima da se konsultuju o kupovinama koje su veće od 10% uobičajenog mesečnog budžeta domaćinstva.

Za većinu parova, manji troškovi poput odlaska u tržni centar ili prodavnice prehrambenih proizvoda ne zahtevaju razgovor pre nego što provuku kreditnu karticu. Ali o većim troškovima uvek treba razgovarati sa supružnikom, kaže Tom Balkom, sertifikovani finansijski planer sa Floride.

- Možete da sakrijete nove palice za golf, ali ne možete da sakrijete novi automobil - kaže Balkom.

Ili u Rejnoldsovom slučaju - sigurno ne možete da sakrijete ceo velški fudbalski tim.

Ostavite komentar