Showtime > Celebrity

MEGAN i HARI na meti PORUGE zbog jurnjave sa PAPARACIMA: Twitter preplavili MIMOVI, svet plače od SMEHA

Hejteri vojvotkinje i vojvode od Saseksa ih sada urnišu na mrežama, ali su im leđa okrenuli i mediji koji su ih voleli

Izvor: K1info/kurir.rs

22/05/2023 > 21:42

podeli vest:

MEGAN i HARI na meti PORUGE zbog jurnjave sa PAPARACIMA: Twitter preplavili MIMOVI, svet plače od SMEHA
Foto: AP Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool, File


Oprečne tvrdnje pojavile su se pre nekoliko dana o navodnoj "katastrofalnoj jurnjavi automobila" paparaca za princem Harijem i Megan Markl u Njujorku, piše AFP.

Policija i gradonačelnik su naknadno demantovali tvrdnje, a korisnici Twittera sada ismejavaju britanski kraljevski par. 

Hejteri vojvotkinje i vojvode od Saseksa ih sada urnišu na mrežama, a leđa su im okrenuli i brojni američki mediji - oni koji su ih voleli, a naročito oni koji nisu. Posebno je bio oštar New York Post, koji je objavio nekoliko tekstova o Hariju i Megan, a Daglas Mari je objavio komentar pod naslovom: "Izvinite Megan i Hari, laži o poteri ne pale u Njujorku".

O "umalo katastrofalnoj poteri" paparaca za odbeglim kraljevskim parom prave se razni mimovi na Twitteru a Youtube je prepun snimaka u kom brojni kreatori sprdaju vojvodu i vojvotkinju.

- Prve fotke iz njujorške auto potere su se pojavile - piše jedan tviteraš.

- Princ Hari i Megan Markl u katastrofalnoj dvosatnoj poteri s paparacima - napisao je drugi uz snimak ringišpila. 


- Preplašeni fotograf koji misli da ga Megan Markl proganja - našalio se treći, a mnogi su bili baš inspirisani celom ovom pričom.

- Da li će ljudi konačno shvatiti da je Megan markl prava kraljica drame?

- Megan Markl daje intervju posle dva sata mrcvarenja u poteri po Njujorku u kom je bila gomila automobila koje niko nije video - pisala je jedna tviterašica.

Na vesti o poteri nije se oglašavala ni Harijeva porodica, a mnogi, što mediji, što poznate ličnosti sada dovode u sumnju celu priču.

 

Ostavite komentar