Showtime > Celebrity

PAMELA Anderson u "MAČJEM" KOSTIMU: Slavna plavuša blista i ZAKOPČANA DO GRLA

Zvezda serije "Baywatch" pojavila se na H&M-ovom događaju i niko nije mogao da skine pogled s nje

Izvor: K1info

26/04/2023 > 21:47

podeli vest:

PAMELA Anderson u "MAČJEM" KOSTIMU: Slavna plavuša blista i ZAKOPČANA DO GRLA
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Pamela Anderson (55) prošetala je crvenim tepihom u crnom kombinezonu na H&M-ovom događaju, na kojem je taj lanac brze mode predstavio svoju ekskluzivnu saradnju sa modnim dizajnerom Miglerom.

Zvezda serije "Baywatch" za ovu priliku ponela je proziran "mačji" kostim sa šljokicama i biserima, koji potpisuje modni dizajner Kristijan Labuten.


Pamela je preko kombinezona prebacila crni predimenzionirani blejzer koji je ostavila zakopčan, pa je tako samo malo pokazala svoj zanosni dekolte. Stajling je zaokružila visokim potpeticama takođe s potpisom Kristijan Labuten.

- Kolekcija je proslava svega što definiše Mugler kao modnu kuću i svaki komad je autentičan; od bodija koji su postali naš potpis, do oštrog kroja i obrađenog džinsa. Ova kolekcija je prelomni trenutak za kuću Mugler - prilika za nas da proslavimo svoju istoriju i komade zbog kojih smo i danas omiljeni - rekao je Kadvalader, modni direktor brenda.

Razgovori o mogućoj saradnji između H&M-a i Muglera započeti su pre nego što je Manfred Tjeri Migler preminuo u 2022. godine.

Inače, kako je pisao nedavno Kurir, slavna glumica glumiće u trećem delu filma „Južni vetar“. Dolazak Pamele, kao zvezde trećeg dela, nije iznenađenje za ljude u filmskom biznisu, jer ima iste agente kao i njene kolege, holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Oni su snimali drugu sezonu serije i poneli su sjajne utiske iz Srbije. Prema pisanju medija, za Pamelin dolazak potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra. 

 

Ostavite komentar