Showtime > Celebrity

Robert De Niro postao OTAC SEDMI put i to u 80. godini

Portparol dvostrukog oskarovca nije otkrio ime i pol deteta

Izvor: K1info/informer.rs

09/05/2023 > 17:47

podeli vest:

Robert De Niro postao OTAC SEDMI put i to u 80. godini
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP, file


Holivudski glumac Robert De Niro (79) postao je otac sedmi put, a majka je zasad, nepoznata, prenosi "Page Six".

Portparol dvostrukog oskarovca nije otkrio ime i pol deteta. Način na koji se saznalo da je Robert De Niro dete, bio je taj što je u intervjuu ispravio novinara, te mu je na konstataciju da je otac šestoro dece, rekao da je "upravo dobio dete".

Glumac tom prilikom, nije otkrio identitet majke mališana - iako je njegova devojka Tifani Čen prošlog meseca prošetala stomačić.

Dobitnik Oskara je prvi put povezan sa instruktorkom borilačkih veština iz Njujorka 2021. godine, a dvojac je zajedno proslavio njegov 78. rođendan u Francuskoj. Prvi put je postao tata 1971. godine kada su on i Dajana Abot dobili ćerku Drinu, koja sada ima 51 godinu.

Oni su, takođe, roditelji sina Rafaela. Pored toga, De Niro ima sinove blizance Arona i Džulijana sa bivšom Tuki Smit, kao i sina Eliota i ćerku Helen sa bivšom ženom Grejs Hajtauer. On i Hajtauer su se razveli 2018. nakon više od dve decenije braka.

Najstarije dete De Nira je Drena, koja ima 51. godinu, zatim sledi Rafael (46) - njih dvoje je dobio sa Dajanom Abot. Sa Tuki Smit deli blizance Arona i Džulijan (27). Iz svog poslednjeg braka sa Grejs Hajtauer, koji je trajao preko 20 godina ima sina Eliota (25) i ćerku Helen (11).

Oskarovac je razveden od 2018. godine. Za svoju bivšu suprugu je imao samo reči hvale, izjavio je da je sjajna majka, i da njihova veza trenutno prolazi kroz težak period što je razumljivo posle toliko godina braka. 

Na snimanju filma "Praktikant" upoznao je instruktorku borilačkih veština Tifani Čen 2015. godine dok je još uvek bio ui braku. O njihovoj vezi se spekuliše prethodnih nekoliko godina, mada ne i za vreme braka, ali nikada ništa nije potvrđeno.

 

Ostavite komentar