Showtime > Celebrity

Šakira i Tom Kruz ZAJEDNO na Formuli 1: Da li SAMO zbog ljubavi prema BRZINI, ili tu IMA nešto više?

Neki obožavaoci slavne pevačice i glumca su na društvenim mrežama komentarisali kako bi oni bili sjajan par

Autor: K1 info/Blicžena

08/05/2023 > 20:16

podeli vest:

Šakira i Tom Kruz ZAJEDNO na Formuli 1: Da li SAMO zbog ljubavi prema BRZINI, ili tu IMA nešto više?
Foto: Tanjug/AP


Takmičenje Formule 1 Miami Grand Prix okupilo je juče veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili i holivudski glumac Tom Kruz i kolumbijska pevačica Šakira.

Ubrzo nakon što su objavljene fotografije i snimci i sa događaja, počele su priče da se između glumca i pevačice dešava nešto više.

Ipak, spekulacije nisu krenule niotkuda - neki su primetili da Tom Kruz nije krio oduševljenje Šakirom. Neki obožavaoci su na društvenim mrežama komentarisali kako bi pevačica i glumac bili sjajan par, ali pojavljivanje na istom događaju je jedna stvar, a veza nešto savim drugo. Obožavaoci su baš požurili. 

Komentariše se i neobičan stajling Šakire, koja se nedavno preselila iz Barselone u Majamiji sa sinovima Milanom i Sašom, nakon što je sa bivšim partnerom Žerarom Pikeom postigla dogovor o starateljstvu nad decom.

Pike je želeo da deca ostanu u Španiji, ali pevačica je planirala selidbu. Bivši fudbaler ima prava da viđa sinove kad god to poželi. Raskid Šakire i Pikea, koji je sada u vezi sa Klarom Čijom Marti, bio je veoma buran, a mediji su pisali da je slavni fudbaler prevario pevačicu.

Inače, na događaju u Majamiju prisustovale su i čuvene teniserke Serena i Venus Viljams, glumac Vin Dizel i slavni teniser Rodžer Federer sa suprugom Mirkom Federer. Serena Vilijams je na nedavno održanoj Met Gali u Njujorku otkrila da sa suprugom Aleksisom Ohanijanom sa kojim ima ćerku Olimpiju Aleksis, čeka drugo dete.

Ostavite komentar