Showtime > Celebrity

Fotka PONIŽENOG princa HARIJA na krunisanju Čarlsa III KRUŽI MREŽAMA: Da li je ovo bilo NAMERNO?

Kraljevska porodica ovakve događaje planira do poslednjeg detalja, ovo su morali da predvide - napisao je jedan korisnik Twittera

Autor: K1 info/Glossy

07/05/2023 > 19:17

podeli vest:

Fotka PONIŽENOG princa HARIJA na krunisanju Čarlsa III KRUŽI MREŽAMA: Da li je ovo bilo NAMERNO?
Foto: Tanjug/Toby Melville, Pool via AP


Ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III održana je juče u londonskoj Vestminsterskoj opatiji, a jedan od najemotivnijih momenata bio je onaj kada mu se sin i prestolonaslednik princ Vilijam zakleo na večnu odanost.

Njegov mlađi sin princ Hari nije bio deo ceremonije, već je sve pratio iz trećeg reda, dva reda iza brata, princa Vilijama, koji je sedeo sa suprugom Kejt i decom. 

Vojvoda od Saseksa gotovo da nije komunicirao ni sa kim, a viđen je kako razgovara samo s princezama od Jorka, odnosno svojim sestrama od strica i njihovim muževima. Ne samo što ga je ostatak kraljevske porodice, na čelu s bratom Vilijamom i ocem Čarlsom ignorisao, nego su mu priredili i poniženje.

Naime, Twitterom su se proširile fotografije nastale na ceremoniji kada su okupljeni morali da stoje, a kada je Hari ustao – njegova tetka princeza Ana je stajala ispred njega i crvenim perom na svojoj oficirskoj kapi ga potpuno zaklonila.

Ova slika je izazvala lavinu komentara. 

- "Ovo je moralo da bude namerno, zar ne?", "Ana je zvezda, ako nešto treba da se uradi – to će ona", "Kraljevska porodica ovakve događaje planira do poslednjeg detalja, ovo su morali da predvide"... samo su neki od komentara. 

Šta vi mislite, da li je kraljevska porodica smestila princu Hariju da bi ga ismevali na mrežama? 

 

Ostavite komentar