Showtime > Celebrity

Do sada neviđeni PORTRET kraljice ELIZABETE sa PRAUNUCIMA: Fotografija nastala nekoliko nedelja PRED njenu SMRT

Autorka je princeza od Velsa, Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, koja je zadužena za zvanične kraljevske portrete i u svom domu

Izvor: K1info

22/04/2023 > 21:48

podeli vest:

Do sada neviđeni PORTRET kraljice ELIZABETE sa PRAUNUCIMA: Fotografija nastala nekoliko nedelja PRED njenu SMRT
Foto: Tanjug/AP


Kraljica Elizabeta II, koja je preminula u septembru 2022, proslavila bi juče 97. rođendan, a britanska kraljevska porodica evocirala je uspomene na nju objavivši do sada neviđene porodične trenutke.

Kensingtonska palata objavila je fotografiju nastalu u avgustu prošle godine, samo nekoliko nedelja pred njenu smrt.

Reč je o predivnom portretu za koji je u Balmoralu, škotskom dvorcu u kom je Elizabeta II i preminula ubrzo nakon toga, pozirala sa svojim brojnim praunucima.

Autorka ove do sada neobjavljivane fotografije je princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, koja je zadužena za zvanične kraljevske portrete i u svom domu. Na slici se nalaze Lejdi Luiz Mauntbaten-Vindzor, Džejms, grof od Veseksa, Lena Tindal, princ Džordž, princeza Šarlot, Ajl Filips, princ Luj, Mia Tindal, Lukas Tindal i Savana Filips.

Sličnu fotografiju kraljevska porodica podelila je i nakon smrti vojvode od Edinburga, princa Filipa, kraljičinog supruga. 

Mnogi su primetili da na fotografiji nisu svi Elizabetini praunučići. Naime, nema princeze Beatris i njene sestre princeze Eugenije od Jorka, kao ni princa Arčija i princeze Lilibet, dece princa Harija i Megan Markl.

I dok se neki čude zašto je Kejt Midlton objavila fotografiju na kojoj nisu deca Megan Markl, mnogi je podsećaju jer oni nisu bili uz kraljicu.

"Kako da ih slika, ako su na drugoj strani okeana?", "Šta je trebalo, da ih ubaci u fotošopu?", "Nije kraljica izabrala da Harijeva deca ne budu pored nje"", "Koliko sam se raznežila, toliko sam se i rastužila jer nisu svi s njom"... komentarišu oni koji podržavaju princezu od Velsa.

 

Ostavite komentar