Showtime > Celebrity

BAĆA ima DIJAGNOZU: Miodrag Radonjić zbog uloge u "JUŽNOM VETRU" išao kod PSIHIJATRA

Popularni glumac pričao o potresnoj sceni u kupatilu dok se šiša na ćelavo

Izvor: K1info

27/04/2023 > 12:47

podeli vest:

BAĆA ima DIJAGNOZU: Miodrag Radonjić zbog uloge u "JUŽNOM VETRU" išao kod PSIHIJATRA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Glumac Miodrag Radonjić proslavio se ulogom Baće u filmu "Južni vetar" i mnogima je omiljeni glumac, naročito ženama. 

Kako naglašava popularni umetnik, iako ga je ova uloga vinula u zvezde, da bi savršeno dočarao lik, morao je da se konsultuje sa psihijatrom.

Naime, u sezoni "Južni vetar: Na granici", Baća se suočava sa mentalnim problemima.

https://www.instagram.com/p/CqqSw6xMlwy/?utm_source=ig_web_copy_link

Imao sam razgovore s mojim dobrim drugarom, koji je psihijatar, kako bismo utvrdili koja je Baćina dijagnoza. Došli smo do zaključka da je to neka vrsta bipolarnog poremećaja, a izazvana je okolnostima života u kojima živi, što uključuje narkotike, alkohol, stres, kao i čest strah od smrti – rekao je Radonjić na K1 televiziji, pa dodao: 

Sve ono što se na prvu na Baći ne vidi ispoljilo se iznutra, u njemu, i onda je zapravo taj kraj serije, kad gleda svoj odraz u ogledalu dok se šiša na ćelavo, bio dobar i tačan. Baš mi je psihijatar rekao skoro da ljudi s psihičkim poremećajima taj čin šišanja dožive kao puštanje nekog tereta i na taj način doživljavaju promenu i distanciranje sa svakodnevnim "ja" .

Ta scena u kupatilu napravljena je tako da se Baća suštinski obraduje kad vidi sebe takvog, ali je to, u stvari, sve mnogo tužno – dodao je glumac koji je na pitanje koja mu je omiljena Baćina replika ko iz topa odgovorio: "Koliko ćeš Srpčića da mi rodiš."- zaključio je glumac.

 

Ostavite komentar