Showtime > Celebrity

Dženifer ANISTON snimljena kako se GRLI sa BIVŠIM MUŽEM: Da li su svojoj ljubavi dali NOVU šansu?

Bivši supružnici večerali su sa zvezdom komedija Džejsonom Bejtmanom i njegovom ženom Amandom Anko

Izvor: K1info

26/04/2023 > 13:09

podeli vest:

Dženifer ANISTON snimljena kako se GRLI sa BIVŠIM MUŽEM: Da li su svojoj ljubavi dali NOVU šansu?
Foto: Tanjug/AP Photo/Lewis Joly


Holivudska glumcia Dženifer Aniston (54) uslikana je pre nekoliko dana na večeri u Njujorku u društvu bivšeg supruga glumca i reditelja Džastina Terua (51), a snimci na kojima se bivši uspružnici grle obišle su svet.

Naime, Dženifer i Džastin večerali su sa zvezdom komedija Džejsonom Bejtmanom i njegovom suprugom Amandom Anko, sa kojom su se često družili i dok su bili u braku.

Slavna holivudska glumica je blistala odevena u crni kardigan, pantalone i čizme dok je glumac nosio tamnozelenu jaknu i farmerke.

Da podsetimo, zvezda serije "Prijatelji" i Džastin Teru bili su tri godine u braku. Par se upoznao 2007.godine na snimanju filma "Tropic Thunder", a svoju vezu su javno ozvaničili 2011. Godinu dana kasnije su se verili, a na ludi kamen stali su 2015.godine.

Razloge kraha braka nikada nisu želeli da otkriju javnosti, a istakli su da se i dalje poštuju i da se mirno rastaju.

Glumica je pre nekoliko meseci priznala da se kaje što nije zamrznula jajne ćelije u mlađim godinama, a otkrila je i da se borila sa sterilitetom, kao i da je odlazila na IVF (in vitro oplodnju) i pila razne kineske čajeva u želji da se ostvari u ulozi majke. 

- Pokušavala sam da zatrudnim i to je zaista bio veliki izazov za mene. Sve te godine i godine i godine nagađanja... Bilo je jako teško. Bila sam na vantelesnoj oplodnji, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da bih zatrudnela- rekla je svojevremeno Dženifer.

 

Ostavite komentar