Showtime > Celebrity

RIJANA snimljena u javnosti sa GOLIM TRUDNIČKIM STOMAKOM: Slavna PEVAČICA nastavlja da PRKOSI i uživa

Lepotica sa Barbadosa nastavlja i da pomera granice kada je trudnički stil u pitanju

Izvor: K1info

22/04/2023 > 22:41

podeli vest:

RIJANA snimljena u javnosti sa GOLIM TRUDNIČKIM STOMAKOM: Slavna PEVAČICA nastavlja da PRKOSI i uživa
Foto: Tanjug/AP


Slavnu pevačicu Rijanu koja je u blagoslovenom stanju paparaci su uslikali u šopingu na ulicama Pariza, odevenu u farmerke i šarenu jaknu sa krznom, dok je odevnu kombinaciju zaokružila sandalama na visoke potpetice. Međutim, ono što je svima "zapalo za oko" jeste njen goli stomak. 

Iako je imala džemper, Rijana je odlučila da ponovo otkrije svoj trudnički stomak. Inače, zbog toga se tokom prve trudnoće suočavala sa brojnim kritikama i negativnim komentarima da takvo oblačenje ne priliči jednoj majci.

- Trudnoća traje dugih devet do deset meseci. Morate da uživate i zabavljate se - rekla je Rijana jednom prilikom i objasnila da neće menjati svoj stil.

- Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: "Nema šanse da ću kupovati odeću u delu za trudnice". Žao mi je, previše mi je zabavno da se doterujem. Neću dopustiti da taj deo mene nestane samo zato što se moje telo menja - rekla je Rijana.

- Moda je jedna od mojih omiljenih stvari, tako da, znate, ja prkosim tome šta je dosad značila reč "trudna" - rekla je Rijana za "Entertainment Tonight".

 

Ostavite komentar