Showtime > Celebrity

Kako je moguće da BLEJK LAJVLI ovako IZGLEDA dva meseca posle POROĐAJA?!

Fanovi su glumici udelili brojne komplimente zbog sjajnog izgleda

Izvor: K1info

19/04/2023 > 17:43

podeli vest:

Kako je moguće da BLEJK LAJVLI ovako IZGLEDA dva meseca posle POROĐAJA?!
Foto: PrintscreenYoutube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon


Američka glumica Blejk Lajvli (35) slovi za jednu od najlepših žena Holivuda i svako njeno pojavljivanje u javnosti mami uzdahe muškaraca.

Holivudska lepotica je u februaru ove godine na svet donela četvrto dete sa suprugom glumcem Rajanom Rejnoldsom. 

Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP, File

 

Slavni par i dalje drži u tajnosti detalje porođaja, kao i pol bebe. A sada, svega dva meseca od porođaja Blejk je pozirala u kupaćem kostimu i tako pokazala savršenu liniju.

- Ona prodaje školjke dole uz morsku obalu - glasio je šaljivi opis Blejk koji je na engleskom nešto poput naše brzalice, aludirajući na svoje letnje ogrlice.

Glumica je najpre pozirala u gornjem delu bikinija i pantalonama, pa zatim i u crnom, jednodelnom kupaćem kostimu s izrezom na stomaku.

Pored nje je na jednoj fotografiji i njen nasmejani suprug, kao i njihove majke, a sudeći prema fotografijama i te kako uživaju u morskim čarolijama.

Prva se oglasila Điđi Hadid koja je poručila.

- Ona je moja omiljena skupljačica školjki.

Fanovi su glumici udelili komplimente zbog sjajnog izgleda svega dva meseca od porođaja.

-"Zar se nisi ti tek porodila", "Dobri geni", "Kako je biti prava boginja?", "Hvala što si prirodna, a ne fotošopirana", "Kako izgledaš ovako dobro nakon četvoro dece?" - samo su neki od brojnih komentara koji se mogu naći ispod fotografija.

Inače, Blejk i Rajan su u u braku od 2012. godine, a osim bebe kojoj kriju pol, zajedno imaju ćerke Džejms (8), Inez (6) i Beti (3) koje takođe drže daleko od očiju javnosti.

 

Ostavite komentar