Showtime > Celebrity

DRAGANA MIĆALOVIĆ otkrila kako je upoznala Zdravka Čolića i šta je NAJPRIJATNIJE IZNENADILO

Popularna glumica prisetila se zanimljivog detalja prilikom upoznavanja sa velikom muzičkom zvezdom

Izvor: K1info/blic.rs

26/04/2023 > 10:19

podeli vest:

DRAGANA MIĆALOVIĆ otkrila kako je upoznala Zdravka Čolića i šta je NAJPRIJATNIJE IZNENADILO
Foto: G.G./ATAImages


Popularna glumica Dragana Mićalović (32) stekla je veliki broj fanova ulogom Une u seriji "Igra sudbine" , a za medije je sada otkrila da deca ponekad imaju tremu kada je vide. 

- Ta deca su moja najveća nagrada i imam strpljenja kada me pitaju za fotografiju – rekla je Dragana, koja je otkrila da je nedavno imala tu čast da upozna legendarnog pevača Zdravka Čolića, čiji je veliki fan.

- Skoro mi se ostvarila želja da upoznam Čolu, i da mu priđem i da mu se slikam sa njim. Nemam šta puno da vam kažem o tom susretu, osim da me je prepoznao, bila sam srećna što zna da postojim – rekla glumica sa ushićenjem.

Mlađa sestra Slobode Mićalović priznaje da zbog poslovnih obaveza nema vremena za ljubav.

Ne prihvatam da sam ostarila, nego ustajem rano za snimanja i za mene je idealno da se izađe ranije, to mi najviše prija. Igram u nekoliko predstava, snimamo i dalje “Igru sudbine”, jeste naporno, nemam privatni život, ali je to za za ovaj period okej. Ni za ljubav nemam vremena – rekla je glumica.

Ona smatra da bi žena trebalo da plati piće na prvom dejtu.

Žena, ali mislim da je to najnebitnija stvar, dejt ne mora biti ni u kafiću, nego recimo na šetalištu. Ne sećam se da li sam nekada prva prišla muškarcu – zaključila je Dragana.

 

Ostavite komentar