Showtime > Celebrity

Znala sam da ODEM u Trst po MATERIJAL: Vesna Čipčić otkrila kojom PROFESIJOM je u mladosti želela da se BAVI

Glumica je počela da slika pre 35 godina, a tu svoju tajnu je krila od svih

Izvor: K1info

29/03/2023 > 18:54

podeli vest:

Znala sam da ODEM u Trst po MATERIJAL: Vesna Čipčić otkrila kojom PROFESIJOM je u mladosti želela da se BAVI
Foto: ATA Images


Pored toga što je sjajna glumica, Vesna Čipčić je pre nekoliko dana u Beogradskom dramskom pozorištu, imala i svoju prvu samostalnu izložbu, a u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, otkrila je i kako je došla na ideju da tematika bude klovn.

- Dosta sam ja krila od svih tu tajnu. Počela sam da slikam pre 35 godina. Falilo mi je nešto iznad Anjinog kreveca, nešto što će da bude radosno i veselo, svaki put kada je vidim. Imala sam utisak da će i ona biti veselija, kada bude znala da je to iznad njenog kreveta. Nisam našla ništa veselije i onda sam sebi rekla, pa što ja to ne bih nacrtala. Interesantno je to, da sam ja pre toga htela da sašijem sebi jedan klovnovski kostim - ispričala je naša popularna glumica i otkrila da je tokom gimnazijskih dana, uporedo išla i na krojački kurs.

- Tražila sam od Milanke Buce Berberović, da mi da neke skice kako da sašijem taj kostim, jer sam u Gimnaziju išla pre podne, a popodne na krojački kurs, pa sam savladala tu veštinu. Imala sam dogovor sa tatom, da će mi kupiti mašinu za šivenje, ako završim kurs - objasnila je.

Vesna je istakla da je u to vreme imala jako malo vremena za sve što je htela da ostvari, a šivenje je toliko volela, da je za materijale putovala čak i u Trst.

- Šivenje mi je išlo, baš sam bila dobra u tome. Ne znam koja moja drugarica nije imala pantalone koje sam im ja sašila. Znala sam da ujutro odem u Trst po materijal, popodne sašijem i uveče obučem. To mi je baš bilo zadovoljstvo - zaključila je legendarna glumica u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

 

 

Ostavite komentar