Showtime > Celebrity

Slavna glumica zbog MULTIPLA SKLEROZE morala da prekine karijeru: Prošla sam kroz PAKAO

Poznata glumica Selma Bler u intervjuu za Vogue otkrila da se povlači iz glume

Autor: K1 info/Glossy

22/04/2023 > 07:30

podeli vest:

Slavna glumica zbog MULTIPLA SKLEROZE morala da prekine karijeru: Prošla sam kroz PAKAO
Foto: PrintscreenInstagram/SelmaBlair


Poznata holivudska glumica Selma Bler poslednjih godina vodi borbu sa teškom bolešću. Od kada je slavnoj lepotici dijagnostikovana multipla skleroza njen život se promenio iz korena. Imala je problema sa dečkom, a poznato je da je ni život nije baš mazio.  

O svojim iskustvima sa ovom neizlečivom bolešću, lepa umetnica je govorila u jednom nedavnom intervjuu, kada je i otkrila da se povlači iz glume.

- Moj imunitet je počeo da se gasi. Počela sam da gubim kosu i nisam imala dovoljno energije. Morala sam da se povučem iz sveta glume. Prolazila sam kroz pakao tokom poslednjeg filma koji sam snimala - rekla je Blerova za magazin Vogue.

Selmu smo, između ostalog, gledali i u holivudskim hitovima kao što su "Cruel Intentions", "Hellboy" i "Legally Blonde".

Od sada, nažalost, više neće snimati filmove, a navela je da je izuzteno bitno na koji način se njena bolest prezentuje kroz medije.

- Duboko sam vezana i fizički, i emotivno za moj štap. Moj glas i telo se smire kada ga dohvatim. Isto tako, vizuelno je moćan. Primetila sam da je puno mladih ljudi počelo da nosi štap u javnosti - kaže Blerova.

Selma je danas dosta posvećena ljudima koji su oboleli od ove bolesti, a, kako kaže, nada se da će i filmadžije početi da ih tretiraju drugačije. 

- Važno je kako će reditelji prezentovati ljude sa invaliditetom javnosti. Polažem dosta nade u filmsku industriju kada je ova tema u pitanju - navela je Blerova.

 

Ostavite komentar