Showtime > Celebrity

Dženifer Aniston otkrila SJAJAN TRIK za BUJNU KOSU: Pet nikad jednostavnijih koraka

Holivudska glumica Dženifer Aniston podelila je na Instagramu trik kojim postiže volumen u kosi

Izvor: K1info

14/04/2023 > 11:06

podeli vest:

Dženifer Aniston otkrila SJAJAN TRIK za BUJNU KOSU: Pet nikad jednostavnijih koraka
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Frizura kojom se proslavila Dženifer Aniston u ulozi Rejčel u seriji "Prijatelji" i dan -danas je tražena u frizerskim salonima. Uprkos brojnim trendovima ova frizura odoleva vremenu, pa je mnoge dame nose. 

S obzirom na to da su se trendovi iz 90-ih vratili na velika vrata na modnu scenu, ponovnim okupljanjem "Prijatelja" još je više porasla potražnja za modni stil iz tog perioda.

Reč je o slojevito ošišanoj kosi koja se zbog tog načina šišanja čini još bujnijom i raskošnijom, te uspešno omekšava crte lica i čini da izgledate mlađe.

Ako ste od onih žena koji se teško odriču svoje duge kose, onda je ova frizura savršena za vas jer će vam dati mladalačku svežinu i lepršavost.

Ova frizura lepo stoji svima, a sjajno je rešenje i za vlasnice talasaste kose koje je mogu oblikovati bez puno truda, a ako pak žele elegantniju varijantu, mogu je ispraviti. 

Nedavno je Dženifer pokazala i neodoljive tzv. teen šiške koje joj izuzetno pristaju. Glumica svoju kosu najčešće stilizuje na dva načina: nosi je ravnu ili blago talasastu, a obe izgledaju sjajno jer je kosa tako ošišana i lako se oblikuje, bez obzira stilizovali je ili ne ovaj cool look biće pun pogodak.

Foto: Tanjug/AP Photo/Lewis Joly

 

Popularnost ove frizure je i u tome što su se u devedesetima mnogi zasitili minimalizma.

Inače, originalna frizura nastala je kao odgovor na izlazak iz grunge razdoblja u 90-ima, jer su se svi zasitili bezličnih frizura.

- Kad se Rejčl pojavila u "Prijateljima", bila je suprotno od svega toga. Imala je upečatljivu, osmišljenu frizuru, vrlo slojevitu i punu volumena. Bio je to stil koji je udovoljavao mnogim zahtevima - dovoljno duga da ne izgleda previše rizično, a ujedno jednostavna-  objasnio je frizer Luke Heršeson.

Dženifer za stilizovanje svoje kose ima fantastičan trik koji je podelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Naime, Džen je u video snimku pokazala trik koji njenoj kosi daje dodatni volumen i to za samo nekoliko trenutaka. A najbolja stvar je što ovaj trik dokazano funkcioniše. Sastoji se od pet koraka, a holivudski favorit je već prerastao u rutinu. Naime, on svoj genijalni trik za volumen verovatno koristi nekoliko sekundi pre svakog javnog nastupa.

Da bi trik Dženifer Aniston uspeo, a vaša kosa dobila dodatni volumen, potrebno je da usvojite ovih pet koraka:

1. Zabacite glavu i kosu napred
2. Zatresite glavom kako biste pomerili kosu i odvojili je od temena
3. Dodajte lak za kosu i ne štedite
4. Osušite kosu fenom, ali hladnim vazduhom i nastavite da tresete glavom
5. Zabacite kosu unazad i nežno koristite ruke kako biste ukrotili pramenove koji štrče.

 

 

 

Ostavite komentar