Showtime > Celebrity

Uspomena na preminulog oca: Nina Badrić objavila DIRLJIVU FOTOGRAFIJU

Popularna pevačica često spominje pokojnog oca ističući koliko joj je značio

Izvor: K1info

18/04/2023 > 15:56

podeli vest:

Uspomena na preminulog oca: Nina Badrić objavila DIRLJIVU FOTOGRAFIJU
Foto: PrintscreenInstagram/Nina Badrić


Hrvatska pevačica Nina Badrić godinama je na javnoj sceni i često na svom Instagram profilu deli fotografije sa svojim najdražima.

U više navrata smo imali priliku da vidimo kako izgleda njena majka, koja joj je najveća podrška, a svake godine u znak sećanja Nina objavi i po neku fotografiju sa ocem Simom, koji je preminuo 2014. godine.

Tako je bilo i danas, kada je na svom storiju Nina okačila njihovu zajedničku fotografiju uz emotivne stihove pesme "Always and Forever".

Foto: PrintscreenInstagram/Nina Badrić

 

Pevačica često spominje pokojnog oca ističući koliko joj je značio. Koliko ju je očeva smrt pogodila govori i činjenica da se nakon najvećeg gubitka povukla iz javnosti i dugo nije imala snage da stane na scenu.

- Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu, bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako mi nedostaje... Da ćutimo, prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan, skuva kafu i čeka da se probudim.. Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom opet, čuvam te u svemu - napisala je Nina jednom prilikom na društvenim mrežama uz očevu fotografiju.

Nakon tatine smrti Nini je najveća podrška majka Mila.

- To je posebna veza koja obuhvata godine. Kroz smeh, brigu, osmehe i suze. Osećaj poverenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Celoživotno prijateljstvo izgrađeno na deljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. Mama - posvetila je ove reči Nina svojoj majci.

 

Ostavite komentar