Showtime > Celebrity

Iza "čeličnog" OSMEHA glumice Marše Kros krije se TEŠKA SUDBINA

Pamtimo je po ulozi Bri Van de Kamp, a malo ko zna koliko njen život nije bio nimalo lak

Izvor: K1info/telegraf.rs

25/03/2023 > 15:24

podeli vest:

Iza "čeličnog" OSMEHA glumice Marše Kros krije se TEŠKA SUDBINA
Foto: Instagram Printscreen/reallymarcia


Marša Kros je američka glumica, poznata po ulozi u seriji "Očajne domaćice", koja je donela najveću popularnost. Rođena je 25. marta 1961. godine u Marlborou.

Ljubav prema glumi se rodila kada je bila mala, te je već 1984. godine započela svoju glumačku karijeru.

Ona se 1986. pridružila glumačkoj ekipi u sapunici "Jedan život za živeti", ali 1992. dobila je ulogu koja joj je donela slavu u seriji "Melrose Place".

Ali ipak, za ulogu Bri Van de Kamp je bila nominovana za Emi nagradu i Zlatni globus. Marša je zabavljala gledaoce glumeći "očajnu domaćicu" osam sezona, sve dok se serija nije završila 2012. godine. I kada pomislite da ova čelična lepotica ima savršen život baš kao i lik koji tumači, istina je ipak malo surovija. Iza njenog osmeha krije se teška subina.

Glumica se 2006. udala za Toma Mahonija (62). Ubrzo pošto su se venčali, Marša je otišla na veštačku oplodnju. Par je dobio bliznakinje 2007. godine, kada je ona punila 45 godina.

Inače, pre nego što je upoznala Toma, Kros je osam godina bila u vezi sa 25 godina starijim glumcem Ričardom Jordanom. On je preminuo 1993. od tumora na mozgu i trebalo joj je dugo da preboli njegovu smrt.

Marša je pre skoro četiri godine otkrila da ima karcinom anusnog kanala. Na sreću, iz ove borbe izašla je kao pobednik.

- Znam da postoje ljudi koje je sramota. Ali čega? Pa, imaš rak! Nisi učinio ništa loše samo zato što si ga dobio u svom anusu. Mislim, stvarno, imaš većih problema od srama - rekla je Marša, koju su posle dijagnoze čekali mučni dani, dve nedelje hemioterapije i šest nedelja zračenja.

Njenom sadašnjem suprugu je 2009. godine dijagnostikovan rak grla, a glumica je ispričala da život više ceni otkako su se oboje izborili sa bolešću.

- Svim ženama koje se nađu u ovakvoj situaciji želim da poručim da nikad ne odustaju od svoje borbe, jer se čuda zaista dešavaju - rekla je glumica.

Marša danas živi spokojno, uživa u majčinstvu, svom poslu i prirodi, a pored toga srčani je borac za podizanje svesti o ranom otkrivanju karcionoma.

 

 

 

Ostavite komentar