Showtime > Celebrity

En Hatavej NE STARI, uopšte: Ovo je TAJNA njenog MLADALAČKOG izgleda

Kada je koža u pitanju, glumica je jako disciplinovana, a ne mrzi je da nosi kišobran kada je jako sunce

Izvor: K1info/telegraf.rs

21/02/2023 > 10:28

podeli vest:

En Hatavej NE STARI, uopšte: Ovo je TAJNA njenog MLADALAČKOG izgleda
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Mnogi žele da znaju čime se En Hatavej to tačno služi da održi svoj besprekorni porcelanski ten, njen mladalački izgled mnoge ostavlja bez daha.

Četrdesetogodišnja glumica koja je osvojila pubiku u filmovima "Đavo nosi Pradu" i "Princezini dnevnici", napravila je selfi bez šminke, a fanovi su se divili njenoj blistavoj koži i prirodnim pegama.

- Ona ne stari. Uopšte - napisao je jedan fan u komentarima, na šta se nadovezalo stotinu njih kako bi konstatovali isto.

Pa, kojim se to trikovima i proizvodima služi glumica?

Hatavej ozbiljno shvata korišćenje SPF-a. Ona je za "The Sun" 2012. rekla da ju je mama naučila da svakodnevno nosi kremu za sunčanje sa faktorom 30.

- Čak nosim i kišobran kada hodam po suncu i koristim sprej ako treba da izgledam kao da sam se sunčala - rekla je glumica.

- En je neverovatno disciplinovana kada je u pitanju njena koža - rekla je njena dugogodišnja kozmetičarka Su-Man za "Net-a-Porter" 2022. Profesionalac za lepotu slavnih preporučuje nanošenje tonika i seruma.

- Da biste posvetlili i obnovili kožu, koristite piling za uklanjanje mrtvih ćelija kože i nanesite tonik i serum pre nego što ih zapečatite hidratantnom maskom - rekla je Su-Man, dodajući da bi trebalo da posle toga slede krema za predeo ispod očiju i hidratantna krema.

Su-Man je rekla za "Net-a-Porter" da preporučuje da ih primenjujete ujutru, a ne pre spavanja.

- Želite da zablistate i izađete, a ne da blistate i da odete u krevet - rekla je ona, dodajući da preporučuje kombinovanje maski sa masažom lica kako biste razbudili letargičnu kožu i smanjili natečenost.

Hatavejeva je dugo radila sa šminkerkom Guči Vestman, koja je koristila proizvode napravljene od povrća, skvalana i semena kamelije i kokosovog ulja za hranljivost, a sadržali su još i vitamin E i  bili bogati antioksidantima i uljem jojobe.

 

 

Ostavite komentar