Showtime > Celebrity

Naomi PROŠETALA pistom i pokazala zašto je NEPRIKOSNOVENA i u 52. godini

Naomi Kembel je pratila dizajnera Ibrahima Kamare na Nedelji mode u Parizu

Izvor: K1info

04/03/2023 > 20:19

podeli vest:

Naomi PROŠETALA pistom i pokazala zašto je NEPRIKOSNOVENA i u 52. godini
Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP


Na Nedelji mode u Parizu, u utorak 2. februara, održana je modna revija Off-White za kolekciju Lunar Delivery jesen zima 2023-2024.

Šetajući preko peščanog pejzaža sve prisutne oduševila je 52-godišnja manekenka Naomi Kembel. 

Ona se pridružila Precious Lee, Adut Akech i Anok Lai koje su jurišale kroz peščane dine seta i oko kolosalne sfere u ogledalu u centru mesta.

Za kolekciju, nazvanu Lunarna isporuka, Kembel se pojavila u poluprozirnoj dugoj crnoj haljini koja prijanja uz telo sa skupovima sa draguljima ukrašenim dekolteom.

Manekenkina duga ispravljena kosa bila je uvučena ispod kragne, zbog čega je samo nekoliko pramenova palo i uokvirilo njeno lice.

Izgled je bio dodat minđušama, dve zlatne narukvice sa gumama i nezgrapnim kožnim čizmama sa šiljastim prstima. Uz suptilni smokey eyes, manekenka je zadržala blistav ten.

Za završni izgled, Kembel je zatvorila reviju noseći crni hibrid jakne i haljine. Patentni zatvarač inovativnog komada počinjao je od njenog pupka i širio se do kolena, a zatim je haljina prerasla u kružni voz.

Zvezda je pratila dizajnera Ibrahima Kamare u njegovom finalnom pobedničkom krugu, proslavljajući svoju drugu reviju za Off-White otkako je prošlog maja proglašen za direktora umetnosti i imidža brenda.

 

 

 

 

Ostavite komentar