Showtime > Celebrity

Najplaćenija MANEKENKA ima 41 godinu i SAVRŠENO telo: Caka je u samo DVE STVARI

Kada je ishrana u pitanju, Alesandra Ambrozio ne uskraćuje sebi ništa, mada je uvek bila pobornik zdrave hrane

Izvor: K1info/Tanjug

28/01/2023 > 20:47

podeli vest:

Najplaćenija MANEKENKA ima 41 godinu i SAVRŠENO telo: Caka je u samo DVE STVARI
Foto: Instagram Printscreen


Jedna od najplaćenijih manekenki na svetu ima 41 godinu, a i dalje izgleda fenomenalno. Kada pogledate nju i neku devojku od 20 godina nikada ne biste videli razliku.

Svi se pitaju u čemu je njena tajna dobrog izgleda, a istina je zapravo samo u dve stvari. Alesandra Ambrozio je nekoliko puta govorila da ne veruje u dijete, da mnogo vežba i uvek se hrani zdravo i izbalansirano.

Kada je u pitanju jelovnik i namirnice, koje unosi u svoj organizam, manekenka je rekla da ne uskraćuje sebi ništa. 

Kako je Alesandra napomenula, pre ručka vežba, a posle popije zeleni sumuti, pa onda ruča. Najčešće je to obrok salata sa piletinom ili ribom. A kada je kod kuće ona kuva domaće supe i čorbe.

Obično večera u nekom od restorana, a omiljeni obrok koji poručuje je suši.

Kada su grickalice u pitanju, ako nema vremena za kompletan obrok, Alesandra voli da jede energetske pločice od čia semena, badema i da konzumira voće.

Ova manekenka je pristalica pravila u ishrani koje kaže da treba odustati od jela kada osetite da vam je želudac pun do 80%, kao i da se ne treba odricati onoga što telu godi, ali uz umeren unos.

- Ja ne isključujem nijednu vrstu hrane, ako mi se jede crna čokolada ili mi se pije vino, ja ću to sebi da priuštim, ali bitno je kontrolisati se i pojesti ili popiti malo, nikad previše - rekla je ona.

Treba napomenuti da Alesandra ima ličnog trenera sa kojim trenira svakodnevno. Ona vežba skoro sve vrste sportova kako bi angažovala svaki mišić u svom telu.

 

 

Ostavite komentar