Showtime > Celebrity

Ima 100 kg, a obukla haljinu koja OTKRIVA SVE: Plus-size manekenka na meti HEJTERA, a uradila je PRAVU STVAR

Ešli Grejem je plus size manekenka koja razbija predrasude da punije dame ne mogu da nose pojedine komade odeće

Izvor: K1info/mondo.rs

10/12/2022 > 10:09

podeli vest:

Ima 100 kg, a obukla haljinu koja OTKRIVA SVE: Plus-size manekenka na meti HEJTERA, a uradila je PRAVU STVAR
Foto: Instagram Printscreen


Ko kaže da debeljuce ne treba da nose sve što požele? Zašto važe predrasude da kad je žena punija pojedini komadi odeće ne mogu da joj stoje lepo?

Upravo je Ešli Grejam, jedna od najpoznatijih plus size manekenki, pokazala da te priče apsolutno nisu tačne.

Ona je potpuno preokrenula pravila u modnoj industriji i utabala put drugim devojkama koje su bile mišljenja da ukoliko nisu "nulta veličina", nikada neće moći da budu deo modeling industrije.

Naravno, daleko od toga da je njen put bio lak. Od samog početka suočavala se sa brojnim preprekama i problemima, pogotovo pošto se porodila. Tada su mnogi govorili da sa celulitom i strijama može da zaboravi na modne piste, međutim, ona je dokazala da je samo nebo granica kada nešto želite.

Ešli je jedna od najglasnijih kada je promovisanje prirodne lepote i normalnog ženskog tela, i nema problem da pokaže i takozvane "nesavršenosti". To je pokazala još jednom kada se na jednom događaju pojavila u izazovnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti.

Manekenka se pojavila na dodeli Britanskih modnih nagrada u Londonu, a na sebi je imala satensku haljinu sa printom pokvašene tkanine na ženskom telu, i sa velikim prorezom sa strane kao i sandale sa otvorenim prstima. Malo je reći da je izgledala kao milion dolara, međutim, nisu svi bili istog mišljenja.

Mnogi su komentarisali da joj ovako nešto ipak ne priliči, te da pisali užasne reči na račun njene kilaže. Ipak, jedna od žena sa najlepšim licem u modnoj industriji nije se obazirala na komentare.

Ona je u više navrata isticala da joj ne smeta njena kilaža iako ima gotovo 100 kilograma.

- Ljudi me često pitaju kako uspevam da prštim od samopuzdanja i komentarišu moj stil oblačenja. To što nosim konfekcijski broj 16, imam skoro 100 kilograma i snimam kampanje za donji veš, ne znači da želim stalno da vodim razgovore o tome šta je potrebno da imam toliko samopuzdanja - rekla je Ešli. 

 

 

Ostavite komentar