Showtime > Celebrity

MEGAN I PRINC HARI reagovali na prozivke u "South Parku", UZNEMIRENI SU, ALI I ODUŠEVLJENI, neće da tuže crtani film

U ime para se oglasila američka kraljevska komentatorka Kristen Majnzer

Izvor: K1info

23/02/2023 > 07:59

podeli vest:

MEGAN I PRINC HARI reagovali na prozivke u "South Parku", UZNEMIRENI SU, ALI I ODUŠEVLJENI, neće da tuže crtani film
Foto: Shutterstock


Princ Hari i Megan Markl konačno su reagovali na epizodu serije "South Park" u kojem su nemilosrdno ismevani, a sve nakon informacija u medijima da je vojvotkinja ostala "uznemirena i oduševljena" njihovim nelaskavim prikazom.

Satirični crtani film pokrenuo je seriju napada na par u epizodi emisije, koja je nosila naziv "The Worldvide Privacy Tour" i prikazuje par koji je krenuo u reklamni rad kako bi promovisao Prinčevu novu knjigu, "Waaagh".

Nakon što je emisija emitovana, pojavili su se izveštaji koji sugerišu da je Megan ostala "uznemirena i oduševljena" manje nego laskavim prikazom para - dok je jedan kraljevski komentator tvrdio da su advokati para "bacili oko" na tu animiranu seriju, piše Daily Mail.

Međutim, portparol Harija (38) i njegove supruge sada je osudio spekulacije da planiraju da tuže producente South Parka zbog satirične epizode, navodeći glasine kao "dosadne i neosnovane" u izjavi datoj za Newsweek,

Američka kraljevska komentatorka Kristen Majnzer rekla je da je lako shvatiti zašto par ne preduzima pravne mere.

- Sumnjam da će Megan i Hari tužit satirični crtani film koji slavno ismeva sve. Ako ništa drugo, oni će znati da su u dobrom društvu sa drugim pristojnim ljudima koja je serija "uništila"... Nikada ("South Park") nije bio bastion dobrog ukusa, i bio je apsolutno uvredljiv, ali opet, takođe je crtani film, a ne vest – i malo je verovatno da će Hari i Megan izvesti crtani film na sud - navodi kraljevska komentatorka Kristen Majnzer.

 

 

 

Ostavite komentar