Showtime > Celebrity

"Poginula" bi za ljubav: Sanja Vučić napisala naslovnu PESMU za seriju "JUŽNI VETAR"

Popularna pevačica kaže da je veoma srećna, kao i da bolji početak solo karijere nije mogla da zamisli

Izvor: K1info

22/02/2023 > 15:21

podeli vest:

"Poginula" bi za ljubav: Sanja Vučić napisala naslovnu PESMU za seriju "JUŽNI VETAR"
Foto: Youtube PrintScreen/K1


Hitovima "Omađijan" i "Đerdan", Sanja Vučić nakon izlaska iz grupe Hurricane, postala je jedna od naših najboljih i najtraženijih pevačica, a pored toga što ima besprekoran vokal, ona je veoma dobra u komponovanju i pisanju tekstova.

Gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na K1, Sanja Vučić otkrila je šta misli o novoj postavi grupe Hurricane, ali i koju pesmu je napisala za njih.

- Preslatke su, želim im svu sreću na predstojećoj pesmi za Evroviziju. Čula sam da je nastup jako dobar. Bilo bi  simpatično, da još jednom na prestižno takmiče ode grupa Hurricane. Ja sam imala priliku da im radim tekst za tu pesmu "Poljupci u zoru", koja je prošla najbolje od sve tri pesme koje su snimile - rekla je Sanja i otkrila da upravo ta numera ima više od 25 miliona pregleda.

Popularna pevačica kaže da je veoma srećna, kao i da bolji početak solo karijere nije mogla da zamisli, jer su pesme "Omađijan“ koja broji 28 miliona pregleda i duetska pesma sa Nucci-jem "Đerdan", koja ima preko 20 miliona, sjajno prihvaćene od publike, kao i da spadaju u najslušanije pesme kod nas, ali i u regionu.

Sanja je nedavno predstavila i pesmu "Hanuma" za koju je takođe napisala tekst, a koja je ujedno i naslovna numera nastavka serije "Južni vetar". Pevačica je u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 otkrila i o čemu tekst govori.

- Ljudi su shvatili da se radi o ženi kriminalca, koja bi poginula za njega. Ja nisam u tom pravcu razmišljala kada sam pisala tekst. Pesma prati priču serije "Južnog vetra" i figurativno predstavlja da bi svako ko voli iskreno, poginuo za svoju ljubav - dodala je.

 

 

Ostavite komentar