Showtime > Celebrity

I UDOBNO i MODERNO: Stajling Ane Ivanović će obožavati BUDUĆE MAME

Bivša teniserka je poznata po dobrom ukusu, koji joj ne manjka ni sad kada je u drugom stanju

Izvor: K1info/novosti.rs

18/02/2023 > 21:02

podeli vest:

I UDOBNO i MODERNO: Stajling Ane Ivanović će obožavati BUDUĆE MAME
Foto: ATA Images


Ana Ivanović je opet privukla pažnju obožavalaca i to sa razlogom.

Nedavno je oduševila i iznenadila mnoge pokazavši trudnički stomak. Uprkos trudnoći, Ana ne pokazuje znake umora, pa nastavlja širom Evrope da promoviše svoj brend kozmetike.

Iza kremica, gelova i seruma, lepa Srpkinja ponosno stoji, te pri svakoj promociji, u kojem god gradu da je ona ogranizovana, pristupa vrlo temeljno i ozbiljno.

Tokom nedavnog pojavljivanja na promociji kozmetike u Minhenu, Ana nije skidala osmeh s lica, i strpljivo je ispoštovala protokol, kao i sve koji su hteli da naprave fotografiju sa njom.

Njen stajling je takođe potvrdio da simpatična trudnica naginje udobnosti, dok uporedo nastoji da bude moderna i u skladu sa prilikom.

Za skorašnju prezentaciju i druženje sa novinarima ona je obukla usku, braon - narandžastu haljinu do članka, kojom je istakla stomačić, dok je preko nje ogrnula dugački oversize sako sive boje, podvrnutih rukava iz kojih se nazirala crna postava. Sve to dodatno je ulepšala kratkim crnim čizmama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Stajling Ane Ivanović i ovoga puta ostao je zapamćen i vrlo upečatljiv, međutim ono što je više-manje svima zapalo za oko jeste njen širok osmeh i odnos prema ljudima i poslu.

Uprkos mučninama, otečenim nogama koje prate blagosloveno stanje gotovo svake trudnice, bivša teniseka zadržala je profesionalizam.

 

 

 

Ostavite komentar