Showtime > Celebrity

Ovo se zove GLAMUR: Čuvena GLUMICA svojom OMBRE kreacijom osvojila BAFTU

Ketrin Zita Džouns je na dodeli nagrada u Londonu, oduševila sve prisutne svojom haljinom, koja se ne viđa često u poslednje vreme

Izvor: K1info/telegraf.rs

20/02/2023 > 18:33

podeli vest:

Ovo se zove GLAMUR: Čuvena GLUMICA svojom OMBRE kreacijom osvojila BAFTU
Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP


Čuvena glumica, Ketrin Zita Džons unela je dugine boje na crveni tepih dok je pozirala fotografima na 76. dodeli filmskih nagrada Britanske akademije, BAFTA, koja je održana u nedelju, 19. februara 2023. godine u Londonu.

Svi prisutni bili su oduševljeni njenom ekstravagantnom svečanom haljinom dizajnera Tonija Vorda sa efektom ljubičastih i žutih perli dok je u završnim trenucima ceremonije uručila nagradu za najbolji film ostvarenju "All Quiet On The Western Front".

Glamurozna glumica imala je asimetrični dekolte, haljinu koja grli figuru i šlep do poda. Ovaj dizajn je obasjan šljokicama koje "hvataju" i reflektuju svetlost.

Ombre efekat nije nešto što često viđamo u poslednje vreme, ali pošto je Gven Stefani ponela dijapazon žutih i zelenih boja na suknji, i sada posle Ketrin Zite, definitivno je vreme da se ovaj trend vrati, na ovako elegantan način.

Iluzioni steznik sa prekrivenim ljubičastim detaljima od perli, koji su se prelivali u prelepu prozirnu zlatnu suknju definitivno je kreacija koja stoji glumici, a sličan kroj, sa "trakom" preko ramena je ponela i prošle nedelje.

Ketrin Zita je primetila princezu Kejt, čija je haljina bila tema večeri, pa nije časila časa da pohvali princezinu eleganciju.

Osvrćući se na poslednju objavu princa Vilijama i princeze Kejt na njihovom zvaničnom Instagram nalogu, koja prikazuje par kako hodaju crvenim tepihom rame uz rame, supruga Majkla Daglasa je prokomentarisala: "Slavno", pored emodžija sa crvenim srcem.

 

 

Ostavite komentar