Showtime > Celebrity

Bili u braku 12 dana: BIVŠI SUPRUG Pamele Anderson ostavio joj TESTAMENTOM MILIONE dolara

Filmski producent Džon Piters za Page Six je rekao da je brak okončan čim je otplatio dugove svoje nove supruge jer je ona bila "švorc"

Izvor: K1info

28/01/2023 > 22:02

podeli vest:

Bili u braku 12 dana: BIVŠI SUPRUG Pamele Anderson ostavio joj TESTAMENTOM MILIONE dolara
Foto: Youtube PrintScreen/E! News


Pamela Anderson i producent Džon Piters bili su u braku samo 12 dana, ali njen uticaj na njegov život - i njegov na njen - traje mnogo duže.

- Uvek ću voleti Pamelu, zauvek je u mom srcu - rekao je Piters za Variety u petak. - U stvari, ostavio sam joj 10 miliona dolara u testamentu. Ona to ne zna. Niko to ne zna. Sada govorim to prvi put vama. Verovatno ne bi trebalo to da otkrivam. Dakle, to je za nju, bilo da joj to treba ili ne.

Piters, producent filmova "Zvezda je rođena" iz 1976. i 2018., kao i blokbastera poput "Kišnog čoveka" iz 1988. i "Betmena" Tima Bartona sledeće godine, upoznao je Pamelu u Plejbojevoj vili 1990. U gradu je bila tek jedan dan.

Variety navodi da je Anderson ubrzo počela da živi sa Pitersom, a on joj je poklonio automobile, odeću i sve blistave stvari. Oboje su izjavili za publikaciju da njihova veza u to vreme nije bila romantična.

Foto: Youtube PrintScreen

Džon Piters i Pamela Anderson

U januaru 2020. njih dvoje su se venčali na privatnoj ceremoniji u Malibuu u Kaliforniji, da bi brak bio prekinut manje od dve nedelje potom.

Piters je za Page Six rekao da je brak okončan čim je otplatio dugove svoje nove supruge jer je ona bila "švorc". Osporio je glasine koje su tada kružile da je Pamela okončala brak jer ju je "previše kontrolisao" i da je znala da je "napravila strašnu grešku" u roku od dva dana od ceremonije.

Takođe je izjavio da je zvezda Baywatcha bila ta koja je inicirala brak.

- Nepotrebno je reći da je poruka u kojoj je napisala kako želi da se uda bila na neki način ostvarenje sna, iako sam bio veren sa drugom ženom koja se useljavala - rekao je on za medije. - Ostavio sam sve zbog Pamele. Imala je dug od skoro 200.000 dolara na računima i nije mogla da ih plati, pa sam ja platio i ovo je zahvalnost koju dobijam. Nema budale kao što je stara budala.

Foto: Youtube PrintScreen

Pamela Anderson

U međuvremenu, Pamela je navodno tvitovala da nikada nisu potpisali papire, tako da nije bilo ni braka ni razvoda. Nazvala je Pitersa "doživotnim porodičnim prijateljem" sa kojim je imala "bizaran ručak". Anderson je rekla se "nije naljutila". A 200.000 dolara? Rekla je da to nije istina.

Ali u novom intervjuu, Pamela je opisala Pitersa kao "divnog", nekoga ko je "imao ogroman uticaj na moj život". Dodala je: "Voleću ga do smrti."

 

Ostavite komentar