Showtime > Celebrity

Kako ostati SREĆAN posle RAZVODA: Dru Barimor PODELILA recept

Glumica iza sebe ima tri braka, a zdrav odnos sa bivšim muževima joj veoma pomaže

Izvor: K1info/mondo.rs

27/01/2023 > 21:18

podeli vest:

Kako ostati SREĆAN posle RAZVODA: Dru Barimor PODELILA recept
Foto: wikipedia.org


Pored toga što je poznata holivudska glumica, Dru Barimor je postala popularna i po svom tok-šou pod nazivom "The Drew Barrymore Show" u kom je nedavno otkrila kako je uspela da nađe sreću posle tri razvoda.

Mnogi razvedeni parovi su obično kivni na bivše i po okončanju braka gledaju da što manje imaju kontakt s njima, dok to nije slučaj sa glumicom. Ona kaže da joj održavanje odnosa sa bivšim muževima zapravo pomaže.

Kako je rekla, voli da komunicira i o njima uvek lepo priča, kako u svakodnevnom životu, tako i u emisijama.

Pretvarati se da bivši ne postoji je mnogo lakše nego da se pozabavite greškama iz prošlosti i radite na tome da ih ispravite i popravite odnos, smatra Dru.

Ona se odabrala manje konvencionalan način da bude srećna zbog muškaraca koje je nekada volela.

- To je odličan način da pronađete sopstvenu sreću - rekla je glumica koja je imala veoma buran život obeležen mnogobrojnim romansama, veridbama, venčanjima i razvodima.

Dru se udavala tri puta i to za vlasnika bara Džeremija Tomasa, glumca Toma Grina i konsultanta za umetnost Vila Kopelmana.

Priznala da je zbog problema sa roditeljima rano počela da ulazi u veze sa muškarcima, bilo ozbiljne, bilo neobavezne avanture.

Uglavnom se zabavljala sa momcima iz istog okruženja decom poznatih, glumcima, producentima i top menadžerima Holivuda.

Poslednji brak joj se završio 2016, a sa Kopelmanom ima dvoje dece. Iako je razvod bio bolan, danas za sebe kaže da je srećna i ispunjena.

- Jednom mi je prijatelj rekao da razvod predstavlja smrt jednog sna - rekla je ona.

Osim što je podelila svoju tajnu sreće posle okončanja braka, glumica je  u svojoj emisiji otkrila i kako više nije zainteresovana za avanture i intimne odnose bez obaveza.

Kako je objasnila, teško joj je da nađe vremena za izlaske jer je samohrana majka dvoje dece i veoma je zauzeta je poslom. 

 

 

Ostavite komentar