Showtime > Celebrity

DŽEJSON MOMOA se dogovorio s NOVIM GAZDAMA firme DC: OSTAJEM AKVAMEN

Uskoro iz DC univerzuma stiže "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“

Izvor: K1info

23/01/2023 > 11:12

podeli vest:

DŽEJSON MOMOA se dogovorio s NOVIM GAZDAMA firme DC: OSTAJEM AKVAMEN
Foto: DC Universe promo


- Uvek ću biti Akvamen - izjavio je Džejson Momoa u Variety studiju na Sundance festivalu 

Momoa je na festivalu Park Siti kao narator novog dokumentarca "Deep Rising", koji istražuje organizacije koje vade metale iz dubokog morskog dna. Momoa se nedavno sreo sa novim šefovima DC studija Džejmsom Ganom i Piterom Safranom kako bi razgovarali o njegovoj budućnosti u DC univerzumu, u kojem je igrao Akvamena u nekoliko filmova.

- Sve je sjajno - rekao je Momoa o sastanku. - Ja sam u kući Warner Bros. i oni vole mnogo stvari koje radim. Stiže nam mnogo dobrih stvari.

Jedna stvar koja dolazi je Momoin drugi samostalni film "Aquaman“ -  "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“. Postoje i glasine da će Momoa igrati drugog lika superheroja - Loba - u novom DC univerzumu pod Gunom i Safranom. Momoa nije hteo da potvrdi takve glasine, ali je rekao da "možda postoje i drugi likovi" koji bi mogli da budu zanimljivi.

- Uvek ću biti Akvamen. Niko mi to neće oduzeti. Ali možda postoje i neki drugi likovi. Mogu da igram i druge stvari. Mogu da budem i smešan i divljak i šarmantan.

Teme klimatskih promena kojima se bave i filmovi "Aquaman" direktno su povezane sa Momoinim dokumentarcem "Deep Rising" na sundance festivalu. Glumac je rekao da je otvoren za učešće u više ekoloških filmova.

- Nisam pomislio ni u ludilu da će ljudi da  koristite moj glas za ovko nešto - rekao je Momoa. - To je divno i samo želim da podržim i promovišem ovakve filmove.

 

 

 

Ostavite komentar