Priče > Sudbine

PREMINULA LISA MERI PRISLI, ćerka legendarnog Elvisa

Tragičnu vest je za medije potvrdila njena majka Prisila Prisli

Izvor: K1info

13/01/2023 > 07:26

podeli vest:

PREMINULA LISA MERI PRISLI, ćerka legendarnog Elvisa
Foto: Tanjug/AP


Liza Meri Prisli, ćerka legende Elvisa Prislija, preminula je u 54. godini nakon što je iz svoje kuće hitno prebačena u bolnicu.

Njena majka Prisila Prisli potvrdila je vest za medije.

- Teška srca moram da podelim tužnu vest da nas je napustila moja prekrasna kći Liza Meri. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena puna ljubavi koju sam ikada upoznala. Tražimo privatnost dok pokušavamo da se nosimo s ovim dubokim gubitkom. Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama. U ovom trenutku neće biti dodatnih komentar- rekla je ona.

Liza je doživela srčani udar u svojoj kući, a vest o njenoj smrti stigla je nekoliko sati nakon što je završila u bolnici.

Portal TMZ je sinoć objavio da su bolničari obavili reanimaciju u njenoj kući pre nego što su je prebacili u bolnicu. Međutim, sve je bilo uzalud i Liza Meri Prisli je umrla u bolnici.

Foto: Tanjug/AP

 

Spekuliše se da je Lizu kućna pomoćnica zatekla bez svesti u spavaćoj sobi i da je njen bivši muž sa kojim živi, davao veštačko disanje dok hitna pomoć nije stigla.

Izvor je dodao da je "neko bar jednom dao epinefrin, poznatiji kao adrenalin, na mestu događaja, kako bi pomogao Lizi Mari da povrati puls".

Inače, Liza je u utorak bila na dodeli Zlatnih globusa. Ona i njena majka bile su prisutne kako bi podržale Ostina Batlera, koji je osvojio globus za ulogu kralja rokenrola u filmu "Elvis".

 

Ostavite komentar