Showbizz > Celebrity

DEJAN MILIĆEVIĆ otvoreno o snimanju spota! "Željko Joksimović nosi isti konfekcijski broj kao i pre tri decenije"

Spot za pesmu "Ela" snimljen je kao flashback video, a reditelj Dejan Milićevic objašnjava da je ceo tim ideju prihvatio sa oduševljenjem

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

10/07/2024 > 17:17

podeli vest:

DEJAN MILIĆEVIĆ otvoreno o snimanju spota! "Željko Joksimović nosi isti konfekcijski broj kao i pre tri decenije"
Foto: Prvi red/Youtube PrintScreen/ZELJKO JOKSIMOVIC


Spot za pesmu Habanera gledali smo pre 24 godine bez daha, a osim vannvremenskog hita, mnoge je tada osvojila i lepota manekenke Tijane Šarenac. Danas, isti tandem gledamo u spotu za novu pesmu "Ela". Iako Tijana odavno nije u manekenskim vodama, rad sa Željkom Joksimovicem nije mogla da odbije. 

Spot za pesmu "Ela" snimljen je kao flashback video, a reditelj Dejan Milićevic objašnjava da je ceo tim ideju prihvatio sa oduševljenjem. Spot je oduševio sve one ljubitelje starog Željkovog stila, a u snimanju su svi uživali. ​Dejan nam je otkrio i zanimljiv podatak da i posle tri decenije i Tijana i Željko nose isti konfekcijski broj. 

Kako je Dejan radio sa najvećim balkanskim zvezdama i uvek je bio taj koji je umeo da prepozna sta ce biti veliki hit, upitali smo ga kakav je utisak na njega ostavila "Ela", a ceo intervju pogledajte u videu ispod. 

A ni mi ne sumnjamo da će ovo nostalgično audio - vizuelno iznenađenje tek osvajati balkansku publiku željnu starog kvalitetnog zvuka po kom je Željko Joksimović prepoznatljiv. 

Ostavite komentar