Showbizz > Balkan

SEKA pohvalila KARLEUŠU i poslala poruku kolegama: "Ne možete da poredite BABE i ŽABE, publika SVAŠTA DOZVOLJAVA"(VIDEO)

Seka Aleksić razgovarala se sa našom ekipom o aktuelnim temama pred nastup u Beogradu

Izvor: K1info

Autor: Milica Tošić

11/07/2024 > 12:58

podeli vest:

SEKA pohvalila KARLEUŠU i poslala poruku kolegama: "Ne možete da poredite BABE i ŽABE, publika SVAŠTA DOZVOLJAVA"(VIDEO)
Foto: IN3GANTNO


Popularna pevačica Seka Aleksić uključila se uživo sinoć u emisiju "In3gantno" na K1 televiziji pred svoj nastup u jednom prestoničkom restoranu. 

Razgovarala je o vrlo zanimljivim temama sa našim voditeljskim dvojcem i tom prilikom otkrila šta misli o nekulturnom ponašanju publike, ali i kolega iz grupe "Crni Cerak" koji su prozvali Jelenu Karleušu na nedavno završenom Music Week-u:

- Ja sam doživela to nekako lično. Da sam se ja sutra pojavila taj dečak bi rekao isto to i meni. Mlađe generacije moraju da više poštuju neke stvari. čini mi se da vaspitavanje dece nije kao što treba da bude. Ja nikad u životu nekom od svojih starijih kolega nisam rekla tako nešto, niti bih pomislila. Mogu da ne volim neku vrstu muzike, da mi se ne sviđa kako izvođač nešto izvodi, ali poštovanje mora da postoji. I te kako poštujem starije kolege i mislim da je to ono što ponesemo iz kuće, kako nas mama i tata nauče. Meni nikad mama i tata ne bi rekli da bacim flašu na binu nekome ili da ga gađam, to je jako ružno. Ja tu krivim i organizatore, jer se to dešavalo i prošle godine. Niko od izvođača ne zaslužuje tako nešto, zaključila je Seka. 

Foto: IN3GANTNO

 

U nastavku je objasnila zašto je podržala koleginicu Jelenu i njen nastup okarakterisala kao najbolji na festivalu: 

- Kada je reč o Jeleni, ne možete da poredite babe i žabe, da kažete kako neko nema svetski nastup. Ona je izašla i rekla "Ajmo sad se rasprštite, došla je mama da vam pokaže kako se to radi". To je tako izgledalo. Vi možete da je volite ili ne volite njenu muziku, nastup ili njen privatni život i ponašanje u javnosti, ali morate da je poštujete. Njen nastup je bio najbolji, najspektakulariji. Mislim da je jako ružno da neko sebi da za pravo da bilo šta negativno kaže, kaže Aleksićeva.

Osvrnula se i na komentare momaka iz grupe "Crni cerak" koje je jako lično doživela i objasnila zašto je odbranila svoju branšu: 

- I ne može da kaže niko da neko ko se juče ispilio i kome cure sline na nos da kaže Jeleni ili Seki ili Željku Joksimoviću ili Zdravku Čoliću da bude čast što je sa mnom na sceni. To, druže, moraš da poštuješ, zato što si ti sa mnom na sceni. Mene je to kao izvođača zabolelo, ja sam samo odbranila svoju branšu. Naravno i Jelenu, ali generalno svoje kolege. U takvim stvarima treba da budemo kolegijalni, ali složićete se da to kod nas ne postoji. 

 

Dotakla se i situacije u medijima koji učestvuju u promociji tabloidnih zvezda i odgovornosti koje moraju da prihvate: 

- Ja sam uvek kroz karijeru govorila da treba razgraničiti tabloidne zvezde od pravih zvezda. To se kod nas sve pomešalo, zbog čega se ja ne pojavljujem svuda i ne izlazim iz frižidera. Pojavljujem se samo kad smatram da treba da se pojavim na TV-u. Morate priznati i vi kao novinari da su vaše kolege krive zbog toga, jer moramo da budemo realni i iskreni, da je mnogo emisija i televizija napravilo. Niko da ne objavi i ne piše o tome ništa, deca to ne bi videla i ne bi se ponašali tako. Mi kao javne ličnosti i te kako vaspitavamo generacije onim kako se ponašamo i šta ćemo reći u javnosti, da li ćemo nekome nešto ružno reći i prozivati nekoga. To su sve stvari koje ne smemo sebi da dozvolimo. 

Za kraj je prokomentarisala temu nastupa Desingerice i njegovog uticaja na omladinu, ali i o odgovornosti roditelja:

- Ako ja pustim svoje dete da izađe u klub i da dozvoli nekom da mu gura nogu u usta, liže stopalo ja sam kriva. Ja sam kriva što sam tako vaspitavala svoje dete, nije kriv izvođač. To je možda takav performas, pa dođe kući i smeje se kako ste svi smešni i zašto ste vi to dozvolili sebi. On kaže: "Ja sam onom gurao nogu u usta, on je lizao,  zamisli koja budala". Možda je to samo njegov performas, a on je kući potpuno jedan normalan porodičan čovek. Stvar je u publici koja to dozvoljava, bila je jasna Aleksićeva. 

 

Ostavite komentar