Priče > Sudbine

TUGA! Poznatog GLUMCA upucali LOPOVI tokom pljačke: Po ovim ULOGAMA ćemo ga PAMTITI

Nakon ranjavanja, glumac je odmah prevezen u bolnicu, ali su tamo mogli samo da konstatuju smrt

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

27/05/2024 > 13:56

podeli vest:

TUGA! Poznatog GLUMCA upucali LOPOVI tokom pljačke: Po ovim ULOGAMA ćemo ga PAMTITI
Foto: Youtube PrintScreen/KTLA 5


Glumac Džoni Vaktor, mnogima poznat po ulozi Branda Korbina u američkoj seriji General Hospital, preminuo je u 38. godini nakon što je upucan u subotu oko tri sata ujutro tokom pokušaja pljačke u centru Los Anđelesa, prenosi Varieti. Vest je potvrdio njegov agent Dejvid Šaul.

- Džoni Vaktor je bio spektakularno ljudsko biće. Ne samo talentovan glumac posvećen svojoj profesiji, već je bio pravi moralni uzor svima koji su ga poznavali. Zalagao se za trud, istrajnost i imao stav da se nikada ne treba predavati. U usponima i padovima kroz uspone i padove svoje izazovne profesije, uvek je hodao uzdignute glave i nastavio da teži da bude najbolji što je mogao. Naše vreme sa Džonijem je bila privilegija koju bismo želeli da svi imaju. On bi bukvalno skinuo svoju odeću i dao vam je ako vam je potrebna. Posle više od decenije zajedničkog vremena, on će zauvek ostaviti prazninu u našim srcima - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Foto: Youtube PrintScreen/KTLA 5

 

Policijski izveštaj navodi da je Vaktora upucao jedan od trojice osumnjičenih koji su pokušali da ukradu katalizator iz njegovog automobila, a glumac je proglašen mrtvim u lokalnoj bolnici.

Pored General Hospital, Vaktor je glumio u “Westworld,” “The OA,” “Station 19,” “Siberia,” “Agent X,” “Vantastic,” "Animal Kingdom," “Hollywood Girl,” “Training Day,” “Criminal Minds,” “Struggling Servers,” “Age Appropriate,” “NCIS,” “The Passenger” i “Barbee Rehab.”

Ostavite komentar