Priče > Sudbine

UŽAS NA SETU NOVE MARVELOVE SERIJE! Član ekipe POGINUO u studiju

Tragedija se dogodila kada je čovek pao sa piste na binu

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

07/02/2024 > 13:55

podeli vest:

UŽAS NA SETU NOVE MARVELOVE SERIJE! Član ekipe POGINUO u studiju
Foto: Shutterstock

Član ekipe preminuo je nakon pada na setu nove Marvelove serije "Wonder Man". Čovek koji je montirao opremu, pao je u utorak sa piste na binu u studiju Radford nedaleko od Los Anđelesa, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa.

Portparol Marvela potvrdio je smrt čoveka, a odeljenje za sudsku medicinu okruga Los Anđeles identifikovalo ga je kao 41-godišnjeg Huana Karlosa Osoria iz Templ Sitija u Kaliforniji.

- Naše misli i najdublje saučešće su sa njegovom porodicom i prijateljima, a naša podrška stoji iza istrage o okolnostima ove nesreće - rekao je portparol Marvela.

Monteri postavljaju skele da drže svetla, kamere i drugu opremu pod različitim uglovima. Snimanje nije bilo u trenutku nesreće, a produkcija je zaustavljena za taj dan.

Uprava za bezbednost i zdravlje na radu (OSHA) će istražiti slučaj.

Metju D. Leb, predsednik Međunarodne alijanse zaposlenih na pozorišnoj sceni, rekao je da je sindikat šokiran i tužan nakon incidenta.

- Radimo na podršci porodici našeg člana, njegovim kolegama i kolegama. Sigurnost na snimanju je naš najveći prioritet i mi ćemo pomoći Cal/OSHA u njihovoj istrazi na bilo koji način - naveo je on u saopštenju.

"Wonder Man" je predstojeća Disney+ serija u kojoj glumi Jahja Abdul-Matin II kao Sajmon Vilijams, kaskader koji je postao superheroj. Snimanje bi trebalo da počne u martu nakon odlaganja zbog štrajkova pisaca i glumaca u Holivudu prošle godine, piše Sky News.

Ostavite komentar