Priče > Sudbine

Potresno OBRAĆANJE Jovana Marića pre smrti: Sine neću još dugo, NE IZBACUJ ME IZ STANA

Profesor je imao buran život i dva razvoda

Izvor: K1info/blic.rs

14/11/2023 > 11:24

podeli vest:

Potresno OBRAĆANJE Jovana Marića pre smrti: Sine neću još dugo, NE IZBACUJ ME IZ STANA
Foto: Youtube PrintScreen/Glas javnosti


Poznati psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić umro je u 82. godini, a kolektiv klinike za psihijatriju UKCS je objavio čitulju. On se sa naslednikom pred kraj života, sporio oko stana od 120 kvadrata u blizini Palate pravde.

- Mateja, sine moj, molim te, nemoj da me izbacuješ iz stana. Star sam, bolestan, nemam gde... Neću ni ja još dugo, možda još godinu ili dve, posle toga sve će ovo ionako biti tvoje - govorio je Jovan Marić, obraćajući se nasledniku.

- Sam sam kriv što u ugovoru o poklonu nisam dodao da mogu da ostanem u stanu do kraja života. Iskreno, nisam mogao ni da sanjam da ovako nešto može da mi se dogodi. U svakom slučaju molim sina ovako javno, preko novina, da dođe u naš stan da se vidimo i ispričamo. Boli me što ga sedam godina nisam video, iako sam želeo, i što zapravo i ne znam kako on danas izgleda! Jedva sam preživeo ovu koronu, potpuno sam malaksao, pola dana prespavam i samo gledam gde je stolica da sednem. Uz to imam jake bolove, imam rak prostate, koji i ide uz moje godine. Tako da, sine moj, neću ja dugo, možda još godinu ili dve, a posle će sve biti tvoje - rekao je tada Marić za "Informer".

Profesor je imao buran život

Marić je imao veoma buran život, a u pomenutom stanu posle razvoda od druge supruge, nastavio je da živi sa trećom ženom. Zbog toga je imao problem sa sinom.

- Oni kažu da sam ja njih isterao iz stana. A ona je pokupila sina i otišla kod sestre. Ona je rekla, "neću više da živim sa tobom, razvodimo se, ne volim te više, nema osnova da živimo zajedno, izlazi iz ovoga stana". Rekao sam joj da ima pravo, ali da neću da se iselim iz ovog stana: "Kao što znaš, bio sam ti direktor, imao sam veliku platu, stan sam kupio zajedno sa prethodnom suprugom, prema tome ona ima veća prava nego ti", Tad mi je rekla da ću se iseliti i da ću "videti još" - otkrio je tada pozadinu razmirica sa bivšom suprugom.

Foto: Youtube PrintScreen/Goli Zivot TV Happy

 

Inače, Marić je jednom otkrio za Story kako su počeli problemi u njihovom braku, a govorilo se i da mu je Danijela bila neverna.

- Kada mi je rekla da hoće razvod, počeo sam da razmišljam šta se zapravo dogodilo, a kada čovek krene da razmišlja ne može da ne dođe do ideje. Pošto ona želi da dobije stan, koji nije male vrednosti, zaključio sam da joj je materijalni faktor veoma bitan. Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao - izjavio je neposredno POSLE razvoda Jovan, dok Danijela nije bila spremna da daje opširnije izjave.

 

 

Ostavite komentar