Priče > Sudbine

Učesnik OLIMPIJSKIH IGARA dobio 2 doživotne ROBIJE: Svirepo ubio svoju TRUDNU DEVOJKU

Verdeho je 2012. godine branio boje Portorika na Olimpijskim igrama

Izvor: K1info/telegraf.rs

04/11/2023 > 10:05

podeli vest:

Učesnik OLIMPIJSKIH IGARA dobio 2  doživotne ROBIJE: Svirepo ubio svoju TRUDNU DEVOJKU
Foto: Twitter screenshot


Bivši olimpijski bokser Feliks Verdeho osuđen je na dve doživotne robije zbog ubistva devojke i nerođenog deteta u proleće 2021. godine.

Verdeho je 2012. godine branio boje Portorika na Olimpijskim igrama, a Kejšu Rodrigez (27) ubio je tako što ju je najpre drogirao, te još živu bacio sa mosta u reku.

 

Navodi se da je Verdeho vršio pritisak na nju da abortira njihovo nerođeno dete i da ju je najpre udario pesnicom pre nego što je ubrizgao nepoznatu supstancu u njeno telo. Istraga je kasnije utvrdila da je u sebi imala sedativ koji se koristi za konje i druge životinje.

Žrtvina majka je još tada medijima rekla da se sa ćerkom čula malo pre nego što je nestala, te da joj je Kejša rekla da Feliks dolazi kod nje kako bi video test za trudnoću: "Rekla sam joj da bude oprezna, jer joj je Feliks već pretio ranije!"

Verdeho je kod Kejše stigao sa još jednim prijateljem, Luisom Antoniom Kadizom, koji mu je kasnije pomogao da vežu blokove za nesretnu devojku i bace je u reku.

Kadiz je navodno kasnije anonimno pozvao hitnu pomoć i otkrio lokaciju tela, a napominje se da je Kejša u trenutku bacanja u vodu još bila živa.

Ostavite komentar