Priče > Sudbine

Ovo su POSLEDNJE FOTOGRAFIJE Metjua Perija nastale nekoliko dana PRED SMRT: Nije to onaj Čendler kojeg PAMTIMO

Glumac koji nas je sve nasmejavao i uveseljavao, dok je vodio demonsku borbu u sebi

Izvor: K1info

29/10/2023 > 17:21

podeli vest:

Ovo su POSLEDNJE FOTOGRAFIJE Metjua Perija nastale nekoliko dana PRED SMRT: Nije to onaj Čendler kojeg PAMTIMO
Foto: Tanjug/AP


Holivudski glumac Metju Peri (54), koji je nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, ostavio je za sobom bogatu karijeru, ali i dugogodišnju borbu s ozbiljnim problemima zavisnosti od droge, lekova i alkohola. Sada su isplivale poslednje fotografije glumca.

Poslednje fotografije Metjua Perija snimljene su pre nedelju dana ispred jednog popularnog restorana u Los Anđelesu, gde je izgledao ozbiljno i sklonio pogled iza sunčanih naočara. Fanovi ostavljaju brojne komentare ispod ove fotografije, a velika većina njih prožeta je tugom za jednim od omiljenih glumaca.

"Na slici ne izgleda nimalo zdravo", "Uvek ću se diviti ljudima koji svoje živote provode čineći da se drugi smeju, dok oni sami pate. Nadam se da je znao koliko je voljen", "Tužan sam, jer kada sam video njegovu sliku osetio sam da je ovaj čovek bio veoma nesrećan i da je bio u beskrajnoj borbi. Neka počiva u miru. Patnja je završena", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Prema izvorima iz policije, Metju Peri je pronađen u svom domu u đakuziju. Navodno je samo nekoliko sati pre tragičnog događaja igrao "pickleball," sport sličan tenisu, koji je bio jedan od njegovih omiljenih. 

Poznat po svojoj nezaboravnoj ulozi Čendlera Binga u popularnoj seriji "Prijatelji," Peri je često bio na naslovnicama zbog svojih problema sa zavisnošću. Borba s demonima zavisnosti dovela ga je do niza zdravstvenih problema, koji su pogoršali njegovo zdravstveno stanje.

U martu 2023. godine, Periju je puklo debelo crevo, što se povezuje s dugotrajnom zloupotrebom opijata. To je bila još jedna opomena o ozbiljnim posledicama uzimanja droge i alkohola.

Ostavite komentar