Priče > Sudbine

Škotska KONOBARICA preko noći POSTALA zvezda zahvaljujući TikTok snimku

Katie Gregson Macleod objavila snimak pesme dug 45 sekundi i zahvaljući tome postala zvezda. Potpisala ugovor sa Columbia Records

Autor: RTS.rs

06/09/2022 > 11:43

podeli vest:

Škotska KONOBARICA preko noći POSTALA zvezda zahvaljujući TikTok snimku
Foto: YouTube screenshot


Škotska pevačica Keti Gregson Maklaud još ne može da veruje da je potpisala ugovor sa Columbia Records pošto je na TikToku postavila 45 sekundi dug odlomak pesme koju je napisala nekoliko dana ranije.

Snimak je preko noći sakupio više od 100.000 pregleda, kao i komentare umetnika poput Grejsi Adams, Lenon Stele i Mejzi Piters.

- Postavila sam snimak nove pesme koju sam napisala pre neki dan. Objavljujem uvek nove stvari koje napišem da vidim kako će ljudi reagovati, ali ovo je prevazišlo moje najluđe snove - rekla je i objasnila da je pesmu Complex, priču o neuzvraćenoj ljubavi, napisala posle naleta emocija jedne večeri.

Sve što je usledilo opisuje kao "potpuno ludilo". A za njen hit se brzo pročulo, a narednog dana smena u kafiću „Perk“, u kojem je radila od tinejdžerskih dana, prošla joj je kao u nekom snu.

Pesma Complex privukla je interesovanje više velikih izdavačkih kuća. Jednog jutra u kafiću imala je sastanke sa tri izdavačke kuće. Na kraju je odabrala najblje rešenje, saradnju sa Columbia Records.

Nema ničeg lošeg u poslu konobarice, ali se stvari mogu preokrenuti u trenu i divno je kada se nekome ostvari san.

 

Ostavite komentar