Priče > Društvo

ŽENA, majka, kraljica ili PRINCEZA BLUDA i nemorala: Kakve žene PRIVLAČE srpske muškarce?

Devojke su dosta popustile, i u vezi im se sve desi, ali i sve nestane za 10 dana, ocenile su sagovornice u emisiji "Vikend na K1"

Izvor: K1info

17/12/2022 > 21:29

podeli vest:

ŽENA, majka, kraljica ili PRINCEZA BLUDA i nemorala: Kakve žene PRIVLAČE srpske muškarce?
Foto: Pexels.com


Tri poznate Srpkinje progovorile o moralu i modernim muško-ženskim odnosima. Gde je i da li je nestao moral, ali i šta se dešava sa oskudno odevenim ženama i kako na njih deluju muškarci bila je tema "Vikenda na K1".

Tim povodom gosti u emisiji bili su Snežana Dakić TV autorka i voditeljka, dizajnerka Mirna Nađ i voditeljka Biljana Obradović.

Biljana Obradović je rekla da se svako kreće u krugu i granicama sopstvene pokvarenosti.

- Kada si rođen u jednom slobodnom društvu ne shvataš kolika ograničenja postoje u nekom drugom društvu. Mi u Srbiji smo srećni pogotovo kada vidimo gde smo, ali u svemu tome treba da ostanemo žene i ženstvene da to ne ode u neku drugu krajnost, kao vulgarnost. Sada vidimo da je pojam društvenih mreža tanka granica kada može da se sklizne u tu neku vulgarnost zbog neke želje da se bude privlačan i atraktivan kako bi se dobio neki lažni aplauz. Svako se kreće u krugu i granicama neke svoje pokvarenosti. Ima mnogo nesigurnih žena koje svoju nesigurnost pokazuju tako što “izbacuju” slike svojih grudi, zadnjice, pokušavaju da pokažu da su “vau”, govore da su sigurne, a u stvari iz njih izbija nesigurnost. Jedna sigurna žena će da dođe u zakopčanoj haljini sa nekim umerenim dekolteom da se popne na štiklu i svaki muškarac će pasti na teme kada je vidi. Meni su zamerali da sam često na konferencijama obučena kao baba, ali ova “baba” radi sa 40 muškaraca i bilo bi degutantno da ja dođem na konferenciju da imam dekolte. Prvo poštujem sebe, jer hoću da oni mene poštuju kao nekoga ko radi sa njima i da imamo jedno poštovanje i poverenje. Ako ja njima dolazim u kratkim mini suknjama i u štiklama oni mene neće doživeti kao prijatelja i profesionalca, nego će me doživeti kao neku starletu koja je došla da se prošeta - kaže Biljana Obradović trenutno portparolka u FK Partizan.

Snežana Dakić kaže da su među muškarcima najtraženije žene koje kuvaju, žene, majke, kraljice...

- Ni ovde ni u svetu nije prikladno da se svuda ide “na izvolte”. Nejasno mi je da se neko esplicitno, obnažneno i erotizovano oblači za svakodnevne prilike. Nekome to može da stoji, ali treba imati neku meru. Najveći broj naših žena koje vode računa o sebi su veoma zgodne i fenomenalno bi im stajalo da obuku nešto jako kratko, dekoltovano i atraktivno... ali pravo pitanje je koju poruku želiš da pošalješ načinom odevanja. Ako neko želi da pošalje seksualnu poruku treba da se obuče “na izvolte”, ali treba biti svestan šta neko čita. Psiholozi će vam reći da se mnoge mlade devojke atraktivno oblače iz nesigurnosti i želje da pokažu da su one slobodne, a zapravo su veoma povučene. Svako ko se oblači za neku priliku treba da zna i koju poruku hoće da šalje. Ako idete na sastanak sa mladićem i obučete se za estradni nastup i onda on navali na vas, tada pomislite da on vas ne poštuje, a vi hoćete postupno i polako. Ako ste se tako obukle treba da znate da muški mozak šalje informaciju muškom telu i onda on na vas navaljuje kao na lak plen. Važno je kada krenete negde da znate gde ste pošli. Ne možete da idete negde kao ćurka. Danas niko nije spreman za vezu, ali je spreman za seksualni odnos - istakla je Dakićeva.


Biljana Obradović je otkrila na koji način se javljaju najbolje veze.

- Svi pričaju o seksu, ali seksa nigde u Beogradu. Šta sve stiže ženama u porukama, šokiram se kakvih seksualnih devijacija ima. Više nema intimnog odnosa. Pričam sa drugaricama da smo svi željne da odemo negde i da pričamo sa nekim, razgovaramo, ne moramo da budemo sa tom osobom u vezi nego da odemo u bioskop, da se družimo. Ide se iz krajnosti u krajnost, svi su sami i prazni. Što se tiče morala između partnera moramo da se poštujemo do granica do kada nam to odgovara. Ima ljudi koji imaju takav impuls da ne mogu da budu sa jednim partnerom, ali u tom slučaju hajde da se ne lažemo. Najbolje veze i odnosi se javljaju kroz neko druženje. Neko u kafiću može da se isfolira i da bude i ovakav i onakav, a ti kada se družiš sa nekim najčešće stvarate neke veze i odnose. Na kraju se desi da osoba koja nije odgovarajući fizički tip, kroz druženje i neki odnos postane idealna, a na njoj se više ne vide "nedostaci" - rekla je Biljana Obradović.

Foto: K1/Printscreen

 

Mirna Nađ okarakterisala je moderno vreme kao jako brzo gde se za veoma kratak period gubi sve.

- Smatram da su žene u današnje vreme mnogo manje osuđivane ako su manje moralne. Čak bih rekla da muškarce to privlači, to sam imala priliku da vidim. Ne treba osuđivati nego živeti u skladu sam sa sobom, stvari treba raditi po želji i apsolutno vas ne treba zanimati šta će svet da kaže, jer dok si zadovoljan nećeš nikome naškoditi - kaže Nađ.

- Devojke su dosta popustile u današnje vreme. Kriza se oseti u smislu daj šta daš. Idu glavom bez obzira na sve, previše se brzo zaljubljuju, previše se brzo daju, previše brzo stupaju u intimne odnose... I onda očekuju sve, a ne mogu da dobiju ništa. Pre 10 godina sa Albertom sam se viđala šest meseci. Svaki put sam bila sva u crnom i zakopčana do grla, takav mi je bio period. Rekla sam mu nemoj da me muvaš, šta bude biće, pusti. Kruna naše ljubavi je bio intimni čin. Toga danas nema jer se u 10 dana sve desi i sve nestaje. Posle se devojke pitaju kako je nestalo? Kako ne bi nestalo kada si mu dala apsolutno sve - rekla je Mirna Nađ u emisiji "Vikend na K1".

 

 

 

Ostavite komentar