Priče > Društvo

Svađa oko HLEBA u marketu UZBURKALA društvene mreže! "AJDE MARŠ, BABA!", a predstavlja se kao "damica"

Jedna Beograđanka ostala je šokirana kada je navodno, jedna starija žena u marketu dojurila do hleba i otela joj ga

Izvor: K1info/kurir.rs

13/01/2024 > 14:55

podeli vest:

Svađa oko HLEBA u marketu UZBURKALA društvene mreže! "AJDE MARŠ, BABA!", a predstavlja se kao "damica"
Foto: Shutterstock


Rrasprava o tome da li zaista uvek treba poštovati starije pokrenuta je pošto je jedna Beograđanka izjavila da se sa nepoznatom babom u jednom marketu "otimala" za hleb.

Kako je Ksenija iz Beograda objasnila, ostala je šokirana kada je navodno, jedna starija žena u marketu dojurila do hleba koji je ona u tom trenutku uzimala. Pošto je hleb završio kod babe, Ksenija ga je kako kaže sa merakom uzela iz njene korpe i vratila kod sebe.

Iako tvrdi da bi drugačije postupila da ju je starija gospođa lepo zamolila, svojim postupkom pokrenula je niz različitih mišljenja.

- E pa šta mi se sad desilo u marketu. Baba koja je doslovno počela da se vucara sa mnom za poslednji hleb, bukvalno sam ga ja prva videla i stavila ruku i ona samo otrgnula. I onda sam ja gledala čekala da uzme i stavi u korpu i onda sam joj otrgnula korpu uzela hleb i vratila. Ajde marš baba ko nađe njegovo - napisala je Ksenija na svom Twiter profilu Damica i dodala:

- Ali vi ne znate, žena mi je bukvalno kao iz ruke otela. Bukvalno bih joj dala hleb, nema veze ali pošto hoće da se otima onda možemo i da se bijemo.

Njena objava navela je mnoge da prekomentarišu i Ksenijin potez ali i potez starije žene - gde je došlo do različitih mišljenja.

- Broj godina ne daje nikome za pravo da se ponaša kao đubre, makar taj broj bio 100. Pametno, meni tako tri puta oteli bidermajer. Ista ta baba po busevima naglas: "Kako su ovi mladi nevaspitani". Jao Bože kakva nam je omladina, otima od baba otimačica -  pisali su oni koji su smatrali da je Ksenija uradila pravu stvar.

Ipak, mnogi nisu videli čemu otimanje hleba jednog starijoj ženi.

- Je l' realno da si uzela babi hleb? Damski, potez nema šta. Je l' realno da pišeš ovde kako si se sa babom otimala za hleb, a predstavljaš se damica? Bruka, odraz nedostatka empatije prema starijim. Stare osobe imaju mnogo problema, tek ćete shvatiti kada ostarite - glasili su njihovi komentari.

Ostavite komentar