Vesti > Beograd

Beograđanin kupio TUCANU PAPRIKU, pa se ZGROZIO kada je otvorio kesu: Odvratno je i GMIŽE (FOTO)

U pakovanju od 100 grama proizvoda vide se crvi kako gmižu

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

02/01/2024 > 12:52

podeli vest:

Beograđanin kupio TUCANU PAPRIKU, pa se ZGROZIO kada je otvorio kesu: Odvratno je i GMIŽE (FOTO)
Foto: printscreen Instagram/serbialive_beograd


Jedan nevin pohod u obližnji market pretvorio se u noćnu moru za jednog beogradskog kupca kada je otkrio neprijatno iznenađenje u pakovanju ljute tucane paprike od 100 grama. Šokantni trenutak zabeležen je na video-snimku koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Na Instagram stranici serbialive_beograd, korisnik je podelio uznemirujući video na kojima se vide crvi u pakovanju tucane paprike.

Foto: printscreen Instagram/serbialive_beograd

 

Snimak je brzo izazvao gađenje i zaprepašćenje među korisnicima društvenih mreža, istovremeno upozoravajući potrošače na potrebu dodatnog opreza pri kupovini začina.

Oštar komentar potrošača na društvenim mrežama jasno ukazuje na neophodnost pooštravanja kontrola kvaliteta proizvoda, posebno onih koji se često koriste u svakodnevnoj ishrani. Ogorčeni kupac, čija je kupovina završila s neprijatnim iznenađenjem, postavlja pitanje bezbednosti i integriteta proizvoda koje svakodnevno konzumiramo.

Ova neugodna situacija podseća nas na važnost pažljivog biranja proizvoda tokom kupovine, kao i na potrebu za strožim nadzorom proizvodnje i distribucije. 

Ostavite komentar