Priče > Društvo

EVO KO ĆE SUTRA DA NAM LEČI DECU: Ispit iz PEDIJATRIJE položila NA FORU, tiktokerka sve šokirala svojom OBJAVOM

Devojka je dala instrukcije drugim studentima kako da polože težak predmet

Izvor: K1info/kurir.rs

07/10/2023 > 13:13

podeli vest:

EVO KO ĆE SUTRA DA NAM LEČI DECU: Ispit iz PEDIJATRIJE položila NA FORU, tiktokerka sve šokirala svojom OBJAVOM
Foto: screenshot X @preputiumpenis


Devojka koja se na Tiktoku predstavlja kao Đina objavila je video u kojem se hvali da je na foru položila ispit.

Mnogi će reći, pa dobro, studenti to rade. Rade, ali uglavnom za ispite koji sutra kada završe fakultet neće biti u njihovoj struci od presudnog značaja i neće, što je najvažnije, uticati na živote.

Ali ako na Medicinskom fakultetu se tako provučeš, a uz predmet je pedijatrija - to je za svaku osudu.

Međutim, dotična Đina se time ponosi i još daje savete. Kaže da je ispit težak i da se polaže godinama, a ona je eto naučila šest pitanja iz udžbenika od 600 strana!

- Evo svih pitanja koja mogu da budu na ispitu, odnosno ispitna pitanja. I izvlači se kombinacija od tri ispitna pitanja. Zato sam noć uoči ispita napisala šest pitanja, znači dve kombinacije, i jednostavno odustala od učenja jer sam radila: "Nema šanse da prođem, ljudi se godinama bave ovim predmetom, nemoguće je da prođem" - objasnila je ona, pokazujući knjige i kombinacije pitanja:

- Inače, radi se o pedijatriji, pa sam odlučila da zapišem šest pitanja, to su dve kombinacije, i mislila sam da ću imati sreće. Zanimljiva situacija, oba puta sam imala sreće. U ponedeljak sam izvukla prva tri pitanja, ali profesorka me nije pustila. Danas sam uradila ostala tri pitanja i položila sam.

Vdeo je izazvao salve osuda poput "I ti sutra treba da budeš pedijatar", "Lepo, buduća doktorka", "Nadam se da se sutra nećeš baviti medicinom! A naročito pedijatrijom!", "Blago nama ko će nas lečiti", a mnogi su kao dodatnu opasnost navodili da bi ona uskoro mogla da pregleda upravo decu!

Ostavite komentar