FunBox > Lajk

Konobarica otkrila CAKU kojom POŽURUJU GOSTE da NAPUSTE restoran

Video snimak konobarice brzo je postao viralan i ljudi ne prestaju da komentarišu

Izvor: K1info

23/07/2023 > 14:50

podeli vest:

Konobarica otkrila CAKU kojom POŽURUJU GOSTE da NAPUSTE restoran
Foto: Unsplash.com


Rad u restoranu može biti naporan, pogotovo ako dolaze zahtevni gosti koji vam otežavaju posao. Međutim, jedna konobarica sada je otkrila da zapravo postoji trik koji konobari koriste kada imaju posla sa teškim gostima, a mogao bi da vam pomogne da shvatite da li ste vi problem kada idete u restoran na ručak, prenosi Mirror.

Naime, konobarica je objavila video na TikToku u kom je rekla da unapred ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste mesto, umesto da čeka da oni to zatraže. Snimak je brzo postao viralan.

Obično, kada zatražite račun u restoranu, vaš konobar će otići do svog računara da ga ispiše i da vam ga, ali ako ga izvuku iz džepa čim ga zatražite, tada vam možda nagoveštava da požurite i odete.

- Kada gosti kažu "mogu li da dobijem račun", ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da odete iz mog odeljenja - napisala je u opisu snimka na kojem se može videti kako drži račun. 

Mnogi od komentatora videa takođe su bili radnici restorana koji su se složili da koriste isti trik kako bi pokušali da nateraju određene goste da brzo odu, iako to obično dolazi s tim da govore stolu da plate "kad god budu spremni" i da nema "žurbe".

- Ostaviću račun ovde, pa kad god budete spremni. Suptilno ga ostavim bliže muškarcu da zna da mora da plati - komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Kažem da nema žurbe kad želim da žure, više nego ikada pre".

Međutim, drugi komentatori insistiraju na tome da se situacija može dogoditi i obrnuto kada gost želi da plati račun i ode, ali ga osoblje ignoriše.

- Radi u oba smera! Kad sediš i gledaš konobaricu 20 minuta s uplakanom decom koja mole da odu, ali nikako da donesu račun - glasio je jedan komentar.

Ostavite komentar