Priče > Društvo

Svi pričaju o baki koja VODI UNUKA NA LANCU, i to je užas, ali poruke koje ona sada dobija su - JOŠ GORE

Salve najgorih uvreda i pretnji stižu sa društvenih mreža, pa sve i da je najgora baka na svetu, da li ovakva rekacija normalna?

Autor: K1info

26/08/2022 > 19:28

podeli vest:

Svi pričaju o baki koja VODI UNUKA NA LANCU, i to je užas, ali poruke koje ona sada dobija su - JOŠ GORE
Foto: Pixabay.com


Današnji prizor na ulicama Subotice je, blago rečeno, šokirao i potresao sve koji su imali priliku da vide ovu nemilu scenu.

Baka je šetala svog unuka - na lancu koji mu je bio svezan oko vrata!

Dok su Subotičani masovno šerovali ove fotografije, baka je šetala kao da je najnormalnija pojava voditi dete na lancu.

Kako pišu Subotičke.rs, žena je navodno iz Budimpešte i prodaje na vašaru koji se trenutno održava u Subotici, tvrdi da se ona sa svojim unukom igrala i to na njegov zahtev i da je sam svezao lanac oko vrata.

Žena nije želela da se predstavi, ali je majka dečaka, koja je sa njima, potvrdila majčine reči. Navode bake potvrdili su okolni prodavci.

 

 

Čak i da su navodi ove babe tačni i da je u pitanju samo "igra" na koju je, kako kaže, insistirao unuk, ona može postati vrlo opasna i nepredviđena čega dečak sa slike svakako nije svestan. Dečak bi mogao da se slučajno saplete i padne pa da igra krene po zlu...

Ali, to je samo jedan deo problema.

Odmah po objavljivanju ove fotografije usledila je salva najgorih uvreda i fizičkih pretnji prema ovoj ženi. Među njima i onih zbog koji bi, realno, trebalo da se ide u zatvor.

Da li je to način da se raguje na ovakve situacije? Ili je samo reč o frustraciji lica sakrivenih iza tastature? Čak i da je ovo najgora baka na svetu, da li je treba linčovati na javnom mestu? I ko bi to uradio? Neko od "junaka" sa twittera? Teško.

 

 

 

Ostavite komentar