Priče > Društvo

KRIVIČNA PRIJAVA protiv klinca koji je šetao po VRHU KULE BEOGRAD

Pored njega, biće sankcionisani i odgovorni za ovaj propust na gradilištu, rekli su nam u kompaniji Belgrade Waterfront

Izvor: K1info

28/02/2023 > 12:37

podeli vest:

KRIVIČNA PRIJAVA protiv klinca koji je šetao po VRHU KULE BEOGRAD
Foto: screenshot twitter@alexbelgrade


Protiv momka koji je zaprepastio Srbiju kada je na društvenim mrežama objavio video snimak na kome hoda po vrhu Kule Beograd, kompanija Belgrade Waterfront podneće krivičnu prijavu.

Naime, na društvenoj mreži Twitter u subotu je osvanuo snimak na kome se vidi kako mladić hoda po ivici najviše zgrade u Beogradu, koja je visoka čak 168 metara, a ovu ludost je snimio dronom i svojim mobilnim telefonom. 

Naša ekipa kontaktirala je kompaniju koja stoji iza ekskluzivnog naselja Beograd na vodi, u čijem se sklopu nalazi i Kula Beograd. Kako su nam rekli svi odgovorni za ovaj propust biće sankcionisani.

- Povodom video snimka koji je objavio mladi egzibicionista Marko Čolaković Kresoje na društvenim mrežama, obaveštavamo vas da kompanija Belgrade Waterfront i Kula Beograd ni na koji način nisu učestvovale, niti odobrile ovakav vid snimanja - kažu oni i dodaju:

- Kompanija Belgrade Waterfront je utvrdila da je Čolaković ugrozio ličnu bezbednost vlastitom neodgovornošću i kršenjem propisa, zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava. Takođe, i odgovorni za ovaj propust na gradilištu biće adekvatno sankcionisani.

Građani su sa pravom uplašeni, jer su ovakve stvari veoma opasne. Ne samo da je ovaj momak mogao da pogine, nego je pitanje i da li će ovaj video snimak "namamiti" i nekog drugog da ponovi ovaj "podvig". 

Podsetimo, ovo nije prvi put da je ovakav snimak dospeo u javnost.

U januaru se na društvenim mrežama pojavio video na kome dva momka sede na pilonu Mosta na Adi, visokom čak 200 metara, a jedan od njih bio je upravo momak koji je sada, kako sam kaže, "osvojio" i Kulu Beograd.

 

 

Ostavite komentar