Priče > Društvo

I HUMANO i bajkovito u BEČU: Prva dama Srbije UKRALA sve POGLEDE na Svetosavskom balu

U palati Hofburg okupila se srpska dijaspora u sprovođenju projekta podrške deci kojoj je potrebna pomoć

Izvor: K1info/Tanjug

13/02/2023 > 17:44

podeli vest:

I HUMANO i bajkovito u BEČU: Prva dama Srbije UKRALA sve POGLEDE na Svetosavskom balu
Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ/ bs


U duhu starih vremena, od novembra do februara, u Beču se održava sezona balova.

Već više do 150 godina austrijska prestonica neguje tradiciju organizacije i održavanja raskošnih balova, a gotovo svaka branša u zemlji ima svoj bal.

Ove godine se u Bečkoj palati Hofburg okupila i srpska dijaspora na Svetosavskom balu, a događaj je na prvom mestu imao i humanitarni karakter.

Naime, sproveden je projekat podrške deci kojoj je potrebna pomoć. Svečanoj manifestaciji prisustvovalo je oko 1.500 gostijua, a posetili su je i Jelena Đoković i Tamara Vučić.

Ovo je jedna od retkih prilika da smo Tamaru Vučić mogli da vidimo u ovako glamuroznom izdanju, a ona je rešila da podrži rad domaćih dizajnera, izabravši toaletu sa potpisom srpskog modnog kreatora Stefana Đokovića.

Prva dama Srbije odlučila se za haljinu u nežno roze boji klasičnog balskog kroja sa gornjim delom u formi korseta, otkrivši pritom ramena što je celom izdanju dalo zavodljivi pečat.

Haljina ima i diskretni print, a ukrašena je veoma modernim detaljem - perjem. Tamara Vučić ju je upotpunila efektnim, visećim naušnicama.

 

 

 

Ostavite komentar