Priče > Društvo

PLANULI ARANŽMANI za NG: Doček u BUDIMPEŠTI 35 evra, u MINHENU 159, a EGIPAT jeftiniji i do 50 ODSTO

Bilo da najluđu noć provedete u nekoj evropskoj metropoli ili na obali mora, cene su dosta povoljnije nego što su bile do pre mesec dana

Autor: Katarina Milanović

25/12/2022 > 12:05

podeli vest:

PLANULI ARANŽMANI za NG: Doček u BUDIMPEŠTI 35 evra, u MINHENU 159, a EGIPAT jeftiniji i do 50 ODSTO
Foto: Pixabay.com


Svi koji do poslednjeg momenta nisu znali gde da provedu novogodišnju noć ili su čekali najpovoljnije ponude za novogodišnje putovanje sada mogu rezervisati aranžman uz popuste, koji idu i do 50 odsto!

Last minute ponude uveliko su u prodaji, a interesovanje je veliko, pa pojedine agencije već traže i dodatne autobuse. Putnicima ne smeta ni to što su autobuski aranžmani poskupeli za 15 do 20 odsto, a avionski za 25 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Bilo da se odlučite da najluđu noć provedete u nekoj evropskoj metropoli ili na obali mora, cene su dosta povoljnije nego što je to bio slučaj do pre mesec dana.

A ponuda ima za svačiji džep.

Od onih najjeftijih koje ne uključuju noćenje, već samo doček na trgu najlepših evropskih gradova, do luksuznih putovanja u daleke predele.

Najjeftinija ponuda koju smo našli je Budimpešta. Ovaj put, zbog 40 odsto popusta koje nudi agencija, stajaće vas samo 35 evra, a polazak je zakazan za 30. decembar. Aranžman ne uključuje noćenje u hotelu, već samo autobuski prevoz, panoramsko razgledanje grada, doček Nove godine na trgu, nakon čega je predviđen polazak za Srbiju.

Isti aranžman postoji i za Beč, ali je on malo skuplji - 43 evra po osobi. U susednoj Rumuniji, prelepi Temišvar sa jednim noćenjem u hotelu koštaće vas 65 evra.

Foto: Unsplash.com

 

Ukoliko pak želite da 2023. godinu dočekate u prelepoj Toskani umesto 239 evra put ćete, ako ga sada rezervišete platiti 149 evra. Tura koja traje šest dana obuhvata tri noćenja sa doručkom i autobuski prevoz, a polazak je 29. decembra.

Doček Nove godine jeftinji je i u tradicionalnim evropskim metropolama koje mladi najčešće biraju. Autobuski prevoz i dva noćenja u hotelu u Krakovu će vas stajati 130 umesto dosadašnjih 199 evra, u Istanbulu 129 evra, Bratislavi 159 evra, Milanu 159 evra, a u Minhenu 159 evra.

Ponude za grčku prestonicu sada su jeftinije za 27 odsto, pa će vas tri noći u hotelu i prevoz autobusom koštati 189 evra. Putovanje kroz severnu Italiju sada će vas koštati 139 evra, umesto dosadašnjih 179.

Onima koji najviše vole more svideće se ponuda za turski Kumburgaz koji sada košta svega 145 evra. Do skoro ste za ovaj šestodnevni aranžman koji obuhvata tri noćenja sa doručkom u hotelu morali da izdvojite 235 evra.

Obilazak Pule i popularnih Briona sada staje 169 evra, a za te pare dobićete tri noći u hotelu sa doručkom i prevoz. Za putovanje koje ukupno traje šest dana zakazan je polazak 30. decembra, alast minut ponuda od regularne jeftinija je za skoro 20 odsto.

Foto: Pexls.com

 

Za one sa „dubljim džepom“ i ljubitelje dalekih destinacija tu je poznato egipatsko letovalište Hurgada. Šest noćenja u luksuznom hotelu sa pet zvezdica umesto dosadašnjih 2.825 evra, sa 50 odsto popusta koštaće vas 1.409 evra.

Postoje, naravno, i jeftinije ponude pa će vas ista usluga u hotelu sa jednom zvezdicom manje stajati 716 evra, odnosno za 123 evra manje nego kada se aranžman prodavao po regularnoj ceni.

Doček u Srbiji, pa putovanje po specijalnoj ceni

Turističke agencije pripremile su ponudu i za one koji žele Novu godinu da provedu u nekom od mnogobrojnih klubova i restorana u Srbiji, a da ostatak prazničnih neradnih dana iskoriste na putovanju.   
Putovanje avionom za Rim zakazano je za 1. januar, a u pitanju je aranžman koji obuhvata tri noćenja sa doručkom i sa popusto od 200 evra sada košta 499.

 

 

 

Ostavite komentar