Priče > Biznis

Miljanović ZNA šta će MASK da napravi od TWITTERA: Očekuju nas TEKTONSKE PROMENE

Čuveni milijarder nastoji da napravi sistem slobodne komunikacije

Izvor: K1info/Tanjug

29/10/2022 > 21:54

podeli vest:

Miljanović ZNA šta će MASK da napravi od TWITTERA: Očekuju nas TEKTONSKE PROMENE
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Novi vlasnik društvene mreže Twitter Ilon Mask želi od te platforme da napravi super aplikaciju, putem koje ne samo da će moći da se prate informacije već i plaćaju računi, kupuju karte, naručuje hrana i koristi televizijski i video materijali, smatra doktor komunikologije Borislav Miljanović, predstavnik Reprezent sistema.

On je rekao da očekuje mnogo promena u konstrukciji ove društvene mreže i da Mask nastoji da napravi sistem slobodne komunikacije, koji će imati potpuno novi tim zaposlenih.

- Twitter će se preporoditi, mislim da će krenuti u pravljenje novog tima, jer ljudi koje je otpustio moraju da se zamene - kazao je Miljanović.

Dodao je da je Mask najbogatiji čovek na svetu i da je pokazao da ima superego i želju da bude najuticajniji, te da mu novac ništa ne znači i da ima ambiciju da unapredi Twitter, baš kao što je odlučio da čovečanstvo odvede na Mars.

Miljanović je kazao da se ne zna koliko će Masku biti potrebno vremena da svoju ideju sprovede u delo, ali da za to ima podršku desničara iz Amerike.

 

 

Ostavite komentar